2777
2789
عنوان

شوهرم کیک برا تولدم گرفت دعوام شد کوبوندمش زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 115 پست

حق داری والا منم از منت گذاشتن بدم میاد

اصلا می‌دونی چیه بیشترش تقصیر این پست های اینستا هم هست تا اینستا رو باز میکنی پر شده از این پستا 

آقایون خدا به دادتون برسه 

فلان مناسبت بعد این بعدش اون کلی طنز و چیزای چرت درست کردن براش

البته منکر این نیستم که خود طرف باید جنبه داشته باشه 

و برا زندگیش ارزش قائل باشه در حد وسعش

ولی خوب بی تاثیر هم نیست این اینستا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تولدت مبارک و متاسفم بابت خاطره ی بدی ک برات ساخته شد...ازاین ب بعد یاد بگیر اینو ک توام درحقش ...

ممنونم عزیزم.منم همش ناراحتیم ازاینه که خاطره ی بدی برام ساخت.بعد همیشه مردم ازش تعریف میکنم برای من گندترین مرد روی زمینه

ما نامزد بودیم و تولدم بود کلی با سختی دانشگاه را پیچوندم و رفتم خونه پدرشوهرم پیش نامزدم در حالی که تو خونه پدرم همیشه برام تولد میگرفتند ترجیح دادم پیش شوهرم باشم .شب شد و خبری نبود بهش گفتم امروز روز تولدمه حداقل یه تبریک میگفتی و یه شاخه گل میگرفتی چنان دعوا راه انداخت که نگو و نپرس بعد از اون هیچ کادویی به دلم ننشست بهش گفتم نگیر لازم نیست بعضی اوقات فراموش میکنه ولی بیشتر اوقات نه. ولی راستش من نمیتونم فراموش کنم و بارها با مهربانی گفتم لطفا کادو برام نگیر و دلیلش را هم هیچوقت بهش  نگفتم و فکر میکنه فراموش کردم

حق داری والا منم از منت گذاشتن بدم میاداصلا می‌دونی چیه بیشترش تقصیر این پست های اینستا هم هست تا ای ...

جنبه که کلا نداره .چون سرو کارش با خانوما زیاده هی داره روز به روز بدتر میشه

ما نامزد بودیم و تولدم بود کلی با سختی دانشگاه را پیچوندم و رفتم خونه پدرشوهرم پیش نامزدم در حالی که ...

آره دقیقا منم مثه شما غروب خواهرم و شوهرش برا کیک گرفتن آوردن بعد داداشم وخانمش برا کادو گرفته بودن آوردن با مامانم اینا .بعد خانوادم میگفتن نادیده بریم شب شوهرت می‌خواد بیاد جشن دونفره خودتون رو بگیرید اما اون اومد و هیچی به هیچی.تازه کلی هم از دست خانوادم شاکی شد که به اونا چه که تولده توعه

پزشک زیبایی

شغل پر درآمد و در عین حال پر حاشیه و مشغله ای داره. از لحاظ اجتماعی آسیب پذیره.

اخلاق بد را تنها با نرمش میشه کنترل کرد چون هرچقدر شما تندی کنید اون قویتره پس بازنده اید. شوهرم خیلی بد اخلاقه ولی بسکه باهاش آروم تا کردم طاقت ناراحتیم یا گوشه گیریم را نداره این تجربه شخصیم بود شاید برای شما هم پاسخگو باشه.

بهتر بود اولش چیزی نمی‌گفتند و کیک را می خوردید و بعدش میگفتی عزیزم مگه من ازت خواستم تولد بگیری که اینقدر شاکی شدی چیزی که تو را اذیت کنه منو ناراحت میکنه. همین که به من توجه میکنی و تولدم را تبریک میگی کافیه.