2777
2789
عنوان

ترشح بی رنگ از سینه😭😭😭😭

214 بازدید | 44 پست

یک ماه ازگار تو ترس و وحشت زندگی کردم

یک ماه پیش رفتم سونو سینه 

گفت ی توده داری تو سینت!!

رفتم دکتر جراح معاینه شدم گفت هیچی نیس 

بعد اون تو نت خوتذم این مدل توده با توده ب د خ ی م شبیه همه و فقط نمونه برداری جواب قطعیه!!

دوباره رفتم یه دکتر جراح دیگه

سونومو دید پرسید ترشح دارم یا نه که گفتم نه و معاینم کرد گفت هیچی نیس

حالا از دیروز ترشح دارم😭😭 فقطم از همون سینه

رنگشم شفاف ک تو نت خوندم خوب نیس اصلا😭

چرا خدا اینقد زجرم میده؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
خب شاید پرولاکتینت بالا هست که ترشح داری چه ربطی داره

اون ک بی رنگ نیس شیریه!

بعدم فقط از همون سینه ک توده دارم؟؟؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید پرولاکتینت بالا باشه و اونم شیره منم ترسیده بودم آزمایش دادم 

و متوجه شدم آدنوم هیپوفیز دارم که با قرص کنترل میشه🙂

قلب مادر هیچ خبر داری انتظار آمدنت چقدر سخت است؟      و سه سال سخت انتظار بمونه به یادگار از امشب که خیلی غصه دارم ۳ بهمن ۴۰۲ روز پدر💔😞
اون ک بی رنگ نیس شیریه!بعدم فقط از همون سینه ک توده دارم؟؟؟

خب ببین کلا توده های سینه ۹۰درصد خوش خیم هستن احتمالا تصویرش توی سونو نشون دهنده بدخیمی نبوده که بهت گفتم نیاز به پیگیری نداره حالا اگر خیلی نگرانی باز فردا برو بگو ترشح داری

نترس عزیزم 💕دعات میکنمبرو دوباره از چند دکتر درست حسابی مشورت بگیر بگو ترشح داره چیکار کنمنگران نبا ...

ب منشی دکتر خودم پیام دادم هنوز نخونده

امشب مگه برام صبح مبشخ😭😭

حوصله دخترمو نداشتم اینقد اومد پیشم حرف زد دید حواسم پرته دیدم ی گوشه خوابید

خدا خیلیی زجرم داد 

اینهمه ترس و وحشت

واقعااا ازش ناراحتم

تازع من دیشب از ام البنین خواستم

دروغ میگن ک از ما بخواید بهنون میدیم😭

اصلا چند سالته؟ بچه داری یا نه؟ اگه بچه داری شیر خودتو دادی بهش؟ و اینکه مامو گرافی رفتی یا سونو گرا ...

۳۱سالمه

بله دخترم هشت سالشه و شیر خودمو خورده

سونو رفتم 

خب چرا استرس الکی بخودت میدی فقط پیگیر درمان باش دوتا دکتر دیگ هم برو هرچی باشه حل میشه

میترسم زبونم لال چیزی باشه

هر روز دارم ی نشونه جدید میبینم از خودم

تا میام فراموش کنم یه چیز جدید

خب ببین کلا توده های سینه ۹۰درصد خوش خیم هستن احتمالا تصویرش توی سونو نشون دهنده بدخیمی نبوده که بهت ...

سونو برم؟

اینقد راحت دکتر یا سونو نوبت نمیدن ک 

همش باید چند روز تو هول و ولا زندگی کنم 😭 تا نوبتم شه

ب منشی دکتر خودم پیام دادم هنوز نخوندهامشب مگه برام صبح مبشخ😭😭حوصله دخترمو نداشتم اینقد اومد پیشم ...

هیچی نمیشه عزیزم 💕💕💕

اصلا استرس نداشته باش

بدتریییییییییییییییییییییییین حالتش مثلا فک کردی چیه؟

میگن بیا اون یه تیکه کیست یا توده رو در بیاریم

دیگ این واقعا بدترین حالتشه عزیز دلم🩵

میخوام بگم یعنی در بدترینشم ترسی نیست از زایمانت حتی اسون تره

اینکه ترشح هست حالا معنیش این نیست اتفاق وحشتناکی افتاده سر همون تودهه ست

شاید لازمه دارو خاصی بخوری عزیزم

یه ازمایش تومور مارکر سینه هم مشورت کن ببین بدی یا ندی

بده استرست بیوفته

۳۱سالمهبله دخترم هشت سالشه و شیر خودمو خوردهسونو رفتم

شیردهی احتمال بدخیمی بیماری های سینه رو کم می‌کنه عزیزم نگران نباش من فکر میکنم یه مقدار از لحاظ روانی حساس شدی من خودم اختلال خود بیمار انگاری دارم و کیست سینه هم دارم تاااا دلت بخواد یه مدت دکتر هارو بیچاره کرده بودم سر کیست سینه ولی خب با مراجعه به روانپزشک خوب شدم نگران نباش خیلی وقت ها ما خودمون مشکلات جسمی کوچیک رو خیلی حاد در نظر میگیریم و خودمونو عذاب میدیم