2777
2789
عنوان

ترشح بی رنگ از سینه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 44 پست
هیچی نمیشه عزیزم 💕💕💕اصلا استرس نداشته باشبدتریییییییییییییییییییییییین حالتش مثلا فک کردی چیه؟میگ ...

بدترین حالتش بد خ ی م یه

بدترین حالتش ش ی م ی درمانیه

من نمیتونم من ظرفیت اینو ندارم نمیتونم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
یعنی نه سونو دادی نه مامو؟ پس از کجا میدونید توده داری!!!!

سونو دادم 

مجدد منظورم بود

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیردهی احتمال بدخیمی بیماری های سینه رو کم می‌کنه عزیزم نگران نباش من فکر میکنم یه مقدار از لحاظ روا ...

من کیست داشتم ولی عین خیالم نبود

ولی از وقتی گقتن توده هایپواکو سالید 

دیگه ترسیدم

از وقتی تو نینی سایت یکی پشت کتفش کرخت شده بود و سونو اش توده ب د خ ی م داشت و منم دقیقااا پشت کتفم کرخته ترسیدم

از دیشب ک دیدم ترشح هم دارم اونم بی رنگ

بازم ترسیدم

توی سونوگرافیت نوشته توده یا کیست؟ اگه توده هم باشه احتمالا فیبرو آدنوم هست درد هم داری؟ فیبرو آدنوم ...

نه فیبرو نیس

نوشته توده هایپواکو سالید سیستیک

عزیزم سونو دادی از روی سونو جراح گفته الکی چرا به خودت استرس میدی خب حراج مگه تعارف داره با کسی خدای ...

ازم پرسید ترشح هم داری

گفنم نه

الان تزشحم هم پیدا کردم

ببین باور کن چیزی نیس فقط الان استرس باعث میشه به بدترین چیزا فکر کنی!!!

اخه همه چی عین پازل داره چیده میشه😭😭😭

ازم پرسید ترشح هم داریگفنم نهالان تزشحم هم پیدا کردم

خب اگر موردی بود مثلا میگفت اگر ترشح داشت یا... فالو کن حتما. 

هیچی نگفته 

مشخصه که چیزی نیست 

تازه دکترا همیشه بدترین حالت رو در نظر می گیرن 

دیگه هم تو نت سرچ نکن 

خب اگر موردی بود مثلا میگفت اگر ترشح داشت یا... فالو کن حتما. هیچی نگفته مشخصه که چیزی نیست تازه دکت ...

فالو کنم؟

خب با توجه به شزایط بیمار تشخیص میدن دیگه

مثلا پرسبد نرشح داری گفتم نه 

ینی تزشح مهم بود ک پرسید ازم

بعد گفت هیچی نیس

الان این ترشح چیه پس😭

اصلا چیشد که رفتی سونو؟

یه جوش قرمز زده بود شبیه جوش بود

ترسیدم گفتم برم سونو ببینم چیه

شاید پرولاکتینت بالا باشه و اونم شیره منم ترسیده بودم آزمایش دادم و متوجه شدم آدنوم هیپوفیز دارم که ...

چقدر بود؟ منم تزم فشار میدم. نوکشو شیر میاد در حد نقطه کم  لتزمه برم دکتر یا ن اما پریودم سروقته

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭