2777
2789
عنوان

بیبی چک بعد از یک ساعت مثبت شد(دوتا خط پررنگ)

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 104 پست
من چهارماهه حاملم بی بی چک زدم همینطوری یکی مونده بود گفتم استفاده کنم یک خط افتاد فقط ازمایش

اره درصد خطاش به نظر منم بالا هست

إِنَّ مَعَ العُسْرِ یُسْرًاهمانا با هرسختی آسانی است🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چهارماهه حاملم بی بی چک زدم همینطوری یکی مونده بود گفتم استفاده کنم یک خط افتاد فقط ازمایش

بعد سه ماه اون هورمونی که تو بی بی چک نشون داده میشه کم میشه و بی بی بزنی منفی میشه

فردا برو تیتر بتا بده حتما

فردا مسافرم😂

برای همین عجله دارم بفهمم چی به چیه بدونم رعایت کنم نکنم

بعد سه ماه اون هورمونی که تو بی بی چک نشون داده میشه کم میشه و بی بی بزنی منفی میشه

میخواستم همینو بهشون بگم گفتم شاید اینجوری نباشه 

همین الان بگگو شوهرت ی بی بی چک دیگه بگیره فردا صبح بزن

شوهرم خوابه عین خیالشم نیس😂

کلی خوشحاله که مثبته

ولی سه تا بیبی چک گرفتم امروز میدونستم شاید اینجوری بشه

بعد بیست دقیقه دیگه غلطه

من بعد ۵۰دیقه هاله انداخت درست بود

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗