2777
2789
عنوان

تو شویدایی ک خریدیم موش بوده حالیمون نشده خوردیم🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 48 پست

همیشه میخاه بخرین تابستون پنج شیش کیلو بگیرین خشک کنین تا تابستون بعدی استفاده میکنید ازش من همیشه اینکارو میکنم 

اگرم بسته ی میخرید اول تو اب بندازین اشغال خاکش میره پایین بعد تمیز ک شد به برنج اضافه کن

نمیدونم دو کیلو اینا

برین دکتر چون بیماری خاصی هست که شنیدم از موش مرده به ادم منتقل میشع 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما برین دکتر ...حتما!

ی هفته گذشته به خدا سرم درد اومده انقدر بالا اوردم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

برین دکتر چون بیماری خاصی هست که شنیدم از موش مرده به ادم منتقل میشع

الان دکتر چی بریم اخه؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یاابلفضل هر مریضی ای بوده الان دیگه اوج ابتلا این😂

خواهر به خدا امشب خوابم نمیبره از استرس تا فردا ک بریم دکتر 

الان دکتر چی بریم اخه؟

مگه کی خوردین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مگه کی خوردین؟

هفته ی پیش 

موش نمیره بالا اونجوری فکر کنم 😐😂😂😂😂دهنت سرویس

وای گفتم سوسک از این گنده ها رو دستم اومده بود عید ؟ 🥺🥺

قسمتت بشه سیسی ژووون 😔🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

وای گفتم سوسک از این گنده ها رو دستم اومده بود عید ؟ 🥺🥺قسمتت بشه سیسی ژووون 😔🤣

نه!

ایییییی توروخدا چه غلطی کردی سکته نزدی؟؟؟؟؟؟؟

گمشو نکبت😐😭🤣ایندفعه سوسکه بره تو حلقت