2777
2789
عنوان

دادو هواری راانداخت عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂خب سختههه برم چیکار با بچه من نمیتونم برم تا بازار بچه نمیزاره الان دوشب متوالی نخوابم با بچه ...

خو قبل بچه می‌رفتی؟ 😂 عاخه من عاشق اینم که راننده ماشین سنگین بشم بعد شوهرمم راننده باشه بزنیم جاده🤣🤣🤣

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
عزیزدلم یکم به خسته بودن شوهرت فک کن عاره تو بچه داری و خیلی سخته ک بخای هم به بچه برسی هم کار خونه ...

اخه مقصر اون بود چرا داد میزنه بچم اینقد ترسید کلی جیغ کشید از ترس خب منم باید داد بزنم‌مو اون؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
خو قبل بچه می‌رفتی؟ 😂 عاخه من عاشق اینم که راننده ماشین سنگین بشم بعد شوهرمم راننده باشه بزنیم جاده ...

قبل بچه راننده نبود😂😂😂وگرنه میرفتم

هرچه دادم به اوحلالش باد
وقتی حوصله بچه ندارین تو سکوتین چرا بچه میارین 😐خو بچه مسئولیتش سخته بعدم با داد زدن سرش عقده میشه ...

من داد نزدم اون عوضی داد زد همووووون بگو تو حوصله بچه ندازس غلط کردی زورم‌کردی بچه بیارم گوه عوضی

هرچه دادم به اوحلالش باد
میدونی...کلا آدم وقتی مدت زیادی نخوابه رفتاراش کنترل شده نیستالبته اگه در حالت عادیم رفتارش اینه اون ...

همیشه همینه نفهمیه بابا

هرچه دادم به اوحلالش باد
اخه من دستم‌بند‌کار بود شما هم اصلا کمکی نمیدید برا بچه ؟

منم شرایطم مثل شماست بیشتر اوقات خونه نیست ،همه کار خونه با منه ،بچه ها رو که اصلا نه میدونه کدوم مدرسه میرن نه درسشون چجوره همش خودمم ،ولی با این حال گله نمیکنم چون بهش حق میدم کارشون خیلی سخته خیلی 

خانم منم راننده کامیونم سخته والا سخته درک کن شغل سختیه من وقتی میام خونه انگار اومدم تفریح دوست ندا ...

پس کی ما زنا درک کنه من خودم خاندارم و مریض هستم  ۲ تا بچه شیطون دارم از صبح تا شب بخدا که داغون میشم تو خونه از خستگی همه تنم درد میگیره بعد شوهرم میگه از تو بیکار تر نیست یا اگه بگم خستم و غر بزنم بلند میشه قهر میکنه یا میزنتم پس کی مارو درک کنه 

اخه مقصر اون بود چرا داد میزنه بچم اینقد ترسید کلی جیغ کشید از ترس خب منم باید داد بزنم‌مو اون؟

اونم کارش اشتباه بوده با داد زدن ک چیزی حل نمیشه اونم باید تورو درک کنه ولی خب یجاهایی باید کوتاه اومد که حرمتا حفظ شه گیانه که م این یبارو تو بذار پای خستگی و اعصاب خرابش🥲🥺

پس کی ما زنا درک کنه من خودم خاندارم و مریض هستم ۲ تا بچه شیطون دارم از صبح تا شب بخدا که داغون میش ...

دقیقا دلم میخواد گریه کنممممممم فقط

هرچه دادم به اوحلالش باد
اخه من دستم‌بند‌کار بود شما هم اصلا کمکی نمیدید برا بچه ؟

نه من مجردم ولی اون به اندازه کافی دقدقه داره گرفتن بار جاده پلیس راه سختی کار تخلیه بارگیری بابا خیلی سخته بخدادیگه بیاد خونه کار کنه اعصاب نمیمونه براش

آقا هستم