منی که دوازدهمم و میخوام یازدهمو ترمیم بزنم فردا که بخوام ثبت نام کنم باید نمرات یازدهمم وارد کنم یا فعلا نمره وارد نمیکنن
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
یسوالم من دارم واسه ترمیم و سابقه یازدهم هم باید الان اقدامکنیم؟
نه فعلا واسه ترمیم نگفتن که ثبت نامش کی شروع میشه
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ثبتنامم کرد تایید ک کرد بعد گفت الان باید سابقه تحصیلی ایجاد کنی
چجوری؟ میره سایت سنجش ۴ مرحله رو رد میکنه سومین مرحلش اینه ک نمرات یازدهم میاد یکی یکی تاییدشون میکنی یا میزنی خیر ک نمرم این نیس بعدم رسید ایجاد سابفه تحصیلی میاد چاپش میکنی
من تازه ثبتنام کردممدارک اینارو ک دادمثبتنامم کرد تایید ک کرد بعد گفت الان باید سابقه تحصیلی ایجاد ک ...
خب من نمرات یازدهمم خوب نیست میخوام ترمیم بزنم یعنی همون نمره های یازدهم ثبت میشه؟🥲
بعد یسوال بجز اطلاعات شناسنامه چه اطلاعات دیگه ای لازمه که از مدرسه بگیرم؟
هدفت کنکور امساله؟ یعنی امید داری که امسال قبول شی؟
به هر حال امیدوارم موفق باشی
والا چی بگمهمین عصر تایپک زدم بدجوری ناامیدم خانوادم اصرار دارن پزشکی و دندون و من ۵ماه مونده ب کنکو ...
وایییی منم همینطورم
پیامرسان داری؟ جایی که بتونیم با هم در ارتباط باشیم میتونیم باهم شروع کنیم بخونیم حالا تا جایی که شد منم هدفم سال بعده ولی خب تلاشمونو کنیم
بخدا منم افسردگی گرفتم همش در حال مقایسه خودم با بقیم ...💔