2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6031 بازدید | 245 پست
اوه چه باکلاس😅مگه جزو رسومه گلم؟

رسوم به مجموعه آداب و روشهای زندگی یک قوم گفته میشه مثلا پسر دوستی هم جزو رسومِ یک ملته . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دروغ گفته بهتون حامله شده خواسته بگه ناخواسته نبوده دلیل پزشکی داشتم هیچ بیماری رحمی نیست که با با ...

چی بگم والا ، البته دکترشون میشناسم ، گفت گفته امکان سرطان و این حرفا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه پس پدر مادر فقط زاد و ولد کنن؟ بچه با اونا رندگی نمیکنه مگه؟ حق نداره مگه؟

من یادمه چقدر دوستم توی مدرسه خجالت می کشید چون مامان و باباش تازه یاد بچه سوم افتاده بودن

بعد با این اقتصاد ایران که جوون ها میترسن اینا سر پیری میرن دنبال بچه

درسته بچه دار شدن توی سن بالا با وجود بچه های بزرگ  هم قشنگ نیست هم ظلم به بچه میشه ولی اولا که این قضیه بین زن و شوهر هست و واقعا ربطی به بچه های دیگه نداره 

دوما دختر خاله ی شما پرتوقعه خاله ی شما وظیفه ای نداره نوه اش رو نگهداری کنه 

بعدم بچه هاکه توی سن بالای پدر و مادر بدنیا میاند اکثرا ناخواسته هستند با برنامه ریزی قبلی نیست که تعیین میکنید تا چه سنی میتونن بچه بیارن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
و برخلاف نظر علمای اینحا آسیب بدی به بدن مادر و تعادل هورمون ها میزنه

بله واقعا بارداری توی سنای بالا مثلا ۴۰ به بعد واقعا خطرناکه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
از هیچی بدتون نیاد اینقدر دیدم کسایی که دیگران رو به خاطر این مسئله مسخره کردن و خودشون تو سن بالا ب ...

دقیقا😅یه بنده خدایی دو تا داماد داشت و ناخواسته باردار شد البته یکم سهل انگاری میکنن بعصیا ولی دیگه شد و چقدر گریه کرد بعد یه خانمی خیلی مسخره اش میکرد و دقیقا چند سال بعدش خودش با وجود داماد و نوه باردار شد و الان نوه اش کلاس اوله بچه اش مهد کودکی😊

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد