2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6031 بازدید | 247 پست
دوتا کوچیک بودن دو ماهگی دوتا بزرگ این دنبال دختر بود تا می‌فهمید پسره میرفت سقط می‌کرد یه بار گفت ...

فقط خدا به دادشون برسه 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم. دوستم با مامانش خیلی اختلاف سنی داشت روش نمیشد مامانش بیاد مدرسه😶حقم داشت یه جورایی نمیشه ادم خودخواهی کنه بگه دلم میخواد و فلان. پس حس اون بچه در آینده چی میشه؟!! 

وایی خیلی درست میگی ما یه فامیل داشتیم مادره با دخترش باردار شد این فامیلمون سرکار میرفت بچه خودشو م ...

خواهر برادر شیری  شرایط خیلی خیلی خواصی داره 

این نیست که مثلا  صبح تا ظهر شیر یکی رو بخوری بچه اون بشی   یه زمان طولانی میخواد مثلا  چند روز مداوم  و تو اون مدت نیاید اصلا شیر مادرش رو بچه خورده باشه  

دوتا کوچیک بودن دو ماهگی دوتا بزرگ این دنبال دختر بود تا می‌فهمید پسره میرفت سقط می‌کرد یه بار گفت ...

کیه که چوب این کارشو بخوره

خیلی گناه داره که

خب اون پول کوفتی شو بده خودشو شوهرشو ببنده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
وا طرف چون نمیخواسته سختی عمل بکشه همینجوری یه بپه به این دنیا آورده تازه با این اختلاف سنی؟شوخی می ...

چی بگم والا ، زندگی خودشونه 

ولی حرفم این بود که ما شرایط زندگی بقیه رو نمیدونیم و نمیشه قضاوت کرد 

۳۰ سالمه میخواستم سال بعد اقدام کنم یعنی اشتباهه ؟؟؟؟

نه عزیزم من اصلا خودمو گفتم شما با توجه به وضع بدنیت ببین دوست داری بیاری یا نه مامان خودم 36 سالگی بچه آورد ولی خب نظر من اینه که قبل سی باشه بهتره چون من الان 20 سالمه ولی همه جام درد می‌کنه😂

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

چی بگم والا ، زندگی خودشونه ولی حرفم این بود که ما شرایط زندگی بقیه رو نمیدونیم و نمیشه قضاوت کرد

زندگی خوشونه ولی این اختلاف سنی و تفاوت نسل ها میتونه اسیب های جدی به اون بچه بزنه بخصوص اگه پدر و مادر با سن بالاشون فوت کنن و همین بچه با این آسیب روحی قراره وارد اجتماعی بشه که ما در اون زندگی می کنیم

ببین درست میگیا ، ولی بعضیا مشکل دارن مجبورنطرف میشناسم دیگه پنجاه رو رد کرده ولی بچه آورده ،گفت مشک ...

دروغ گفته بهتون 

حامله شده  خواسته بگه ناخواسته نبوده  دلیل پزشکی داشتم

هیچ بیماری رحمی نیست که با بارداری  معالجه بشه  اونم ۵۰  که موقع یائسگی هست نهایت درمیارن رحمتی دیگه