2777
2789
عنوان

گره افتاده تو کسب کارم انگار

37 بازدید | 4 پست

شوهرمو راضی کردن رفتم حرفه آرایشگری یاد گرفتم 

دردسر راه دور و هزینشو قبول کردم ،شوهرم کمک کرد منم پیش خودم گفتم هر زمان به درآمد رسیدم ،اونم خوشحال میشه 

کارم خیلی خوبه ،اینو با مقایسه با بقیه همکاران میفهمم

پیج زدم تو شهرم و سه ماهی میشه شروع کردم حدودا ۸۰۰نفر فالور داشتم و فعال بودم ،مرتب ایده میزاشتم و توی دو تا آرایشگاه درصدی ،قرارداد بستم 

.هفته ای ۳تا ۴نفر رنگم میزدم یا مشتری کم داشتم 

اما انکار یه مدته که بیابان برهوته 

بخدا الان یکماهه ،انگار هیچی ،حتی زنگ نمیخوره گوشیم یا پیامی برای مشاوره یا حتی قیمت 

کاسبی هم کساد شده ولی شما همچنان به تبلیغات ادامه بده

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید من واقعا به اینجور چیزا اعتقاد نداشتم اما از وقتی  اطرافیان  فهمیدن ،دقیقا اینجوری شد 

میشه سوره ای یا دعایی برای رفع گره دارید یاد منم بدید؟

ببینید من واقعا به اینجور چیزا اعتقاد نداشتم اما از وقتی اطرافیان فهمیدن ،دقیقا اینجوری شد میشه سو ...

کلا بعد از حمله اسرا.. کاسبی همه افتضاح شده منم چند روز پیش رفتم آرایشگاه ،خانمه می‌گفت اصلا مشتری ندارن و خیلی خلوته