2777
2789
عنوان

پز دادن افتخار نیست

144 بازدید | 22 پست

قابل توجه کاربرا مثل بهار زشته این کارا 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی شده باز🤣

پز میده من که خودم خریدم بی چاره کسایی که نمیتونن بخرن چیزی

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
پز میده من که خودم خریدم بی چاره کسایی که نمیتونن بخرن چیزی

همون که میگفت چون همه چی دارم همه میگن فیکی ؟

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

هر کی هست شما نیستی بچای شیراز اهل این مزحکه بازی ها نیستند

نه والا من پز نمیدم خیلی خاکیم من فقط یه خرده اعصابم خرابه😂

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

من نمیدونم چرا اصلا حسرت دارایی و قیافه و مدرک و..هیچی رو نمیخورما هیچی مهم نیست برام...ولی این درس و مشق پسرم و کاراش و اذیاتش برام شده دغدغه..پسرای دیگه رو میبینم واقعا دلم میشکنه😔

خدایا شکرت🌹🌹🌹