2777
2789
عنوان

نتیجه بی توجهیاش میشه این شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی🥲شاید روحی روانی مشکلی چیزی داره مثلا پارتنر من افسردگی داره پیش میاد گاهی اینمدلی کنهمشکل کاری ...

میتونیم باهم حلش کنیم

وقتی تو رابطس یعنی مشکلاتم مشترکه

بدم میاد از کارشششششش

مشکلی داشته باشه میگه

نمیدونم چش شده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اهان اره خوبه😍ولی خب بهش حق بده شاید وقت نداره واقعا یه چند روز بزا بگذره

اره بی تفاوت میشم بهش

میخوام کلا جیم شم بیخیر بمونه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
قیزیم یعنی دخترمو من خیلی دوس دارمبخاطر همین همیشه میگه

معنیشو که میدونم 

خودم ترکم

جالب بود برام برای همین پرسیدم

خوشبخت باشین

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
معنیشو که میدونم خودم ترکمجالب بود برام برای همین پرسیدمخوشبخت باشین

قربونت

چی بگممردا خیلی پیچیده میشن گاهی

عزیزم میشه تاپیکو گزارش بزنی

عکسارو نی نی یار پاک نمیکنه 

میخوام تاپیک بترکه

خب عزیزم وقتی بی‌دلیل بهش گفتی بیا تموم کنیم اونم بهش برخورده آدمه هاااا

من خودمم خیلی نسبت به رفتار آقایون با خانما حساسم ولی ایشون رفتار بدی نداشت که تاپیکهای قبلت رو خوندم که گفته بودی همه جوره خودشو ثابت کرده تا حالا و یهویی دلتو زده 

خب این بنده خدا هم غرور داره احساس داره، انسانه!

ما خانما بعضی وقتا آقایون رو با ربات اشتباه میگیریم و فکر می‌کنیم همه چیو باید تحمل کنن بعد خودمون تحمل نداریم حتی به مدت چند ساعت بی‌توجهی ببینیم

خب عزیزم وقتی بی‌دلیل بهش گفتی بیا تموم کنیم اونم بهش برخورده آدمه هاااامن خودمم خیلی نسبت به رفتار ...

همه چی زیر سر مادر عفریتشه

معلوم نیس چیکارمون کرد

بخدا دوسش داشتم

الان دست و دلم سرد شده نسبت ب رابطه 

نمیخوام حتی ببینمش

هر روز بیرون بودیم از چهارشنبه ندیدمش الان

همه چی زیر سر مادر عفریتشهمعلوم نیس چیکارمون کردبخدا دوسش داشتمالان دست و دلم سرد شده نسبت ب رابطه ن ...

بآور کن گناه داره برگشتم تاپیکای قبلت رو خوندم دلم واسش سوخت واقعا

دلم برا خودتم میسوزه آخه داری با از دست دادن همچین آدمی به خودتم جفا میکنی 

سعی کن چند روز تو تنهایی فکر کنی و با خودت کنار بیای

اگه نشد برو با یه مشاور مشورت کن

انقدر سریع همه چیو بهم نزن زندگی پیچیده تر از این حرفاست که انقدر راحت بخوای صورت مسئله رو پاک کنی

امیدوارم هرچه سریع تر این مشکلاتت هم برطرف شه و به اطمینان و آرامش برسی