2777
2789
عنوان

آیاکسایی که عمل بینی کردن میتونن باردار بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 135 پست
میشد قشنگم دیگه سس تحویل من ندیااا رفیقم میخوام اولی تو تگ های عضو سوگولی ها باشهاوکی؟؟

😍❤😅

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

اینقدر بدم ازش میاد دلم میخواد خفش کنم😃

از عشق زیاد زده به سرت دختر 🤣🤣 اینجوریه دیگه همیشه یکی باید دنبال اون یکی باشه طفلی عاشقته نازتو زیاد میخره  توم اذیتش نکن

اکیپ سوگلی های سایت#

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از عشق زیاد زده به سرت دختر 🤣🤣 اینجوریه دیگه همیشه یکی باید دنبال اون یکی باشه طفلی عاشقته نازتو ز ...

😂😂 اون منو اذیت نکنه من چیکارش دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

اقا منم نیستم دیگه خدافظ

نه دیگه نشد اولا  تو سسخل و دل مهربون منی دوما اول صبحی سس گفتن ضرر داره

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اقا منم نیستم دیگه خدافظ

بشین سرجات دم به دیقه یکی میگه خدافظ تنمونو بیرون از گور میلرزوونین اگه گزاشتین این ۱۰۰ملیون سهام نا عدالت مثل ادم از گلومون پایین بره😐😐🤨😂😁

اکیپ سوگلی های سایت#

اقا منم نیستم دیگه خدافظ

تو چرا دیگه😐😐😐😐😐😐 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بشین سرجات دم به دیقه یکی میگه خدافظ تنمونو بیرون از گور میلرزوونین اگه گزاشتین این ۱۰۰ملیون سهام نا ...

اعصابم خرابه کارت سهامم گم شده رفتم بگیرمم گفت سنت قانوتی نی

گفتم پس چطور پس تونستم بگیرم😐یه سس تحویلمون داد

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اصلا تف به یه جای همتووووون خوب شد 😁

تف به عمت من خودم شب و روز تف تفی میشم🤤😌فعلاااا

اعصابم خرابه کارت سهامم گم شده رفتم بگیرمم گفت سنت قانوتی نیگفتم پس چطور پس تونستم بگیرم😐یه سس تحوی ...

اینجا چیش سرجاشه اخه 😐😐 کاش منم سنم زیر قانونی بود 😁😂  . ببین شاید پدرت بیاد بتونه برات بگیره ها یه راهی باید باشه دیگه وقتی بگه زیر سن قانونی معمولا پدر یا مادر وکالتی میگیرن برا فرزند . بعدشم بابا کل بچها کارت دارنا واقعا دیگه سس گفته😐😐

اکیپ سوگلی های سایت#

نه دیگه نشد اولا تو سسخل و دل مهربون منی دوما اول صبحی سس گفتن ضرر داره

برم صبحونه بخورم 🤗😂

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

بشین سرجات دم به دیقه یکی میگه خدافظ تنمونو بیرون از گور میلرزوونین اگه گزاشتین این ۱۰۰ملیون سهام نا ...

🤣🤣🤣🤣😂

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

اینجا چیش سرجاشه اخه 😐😐 کاش منم سنم زیر قانونی بود 😁😂 . ببین شاید پدرت بیاد بتونه برات بگیره ها ...

اره گفت هم اون موقعه با پدرت گرفتی گفتم بله گفت واسه همین بوده تونستی پس بگیری 

کلا هی مردم رواذیت میکنن

اره میخوام ببینم با بابام برم میتونم بگیرمش