2777
2789
عنوان

رفتم خونه داییم که مجرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشتر عروس ها زندایی میشن، یعنی همه بدن

نه بد خوب دارن

من فان گفتم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

17 تا زن دایی 🧐 برگام

پدر مادرم خان بوده پنج‌ تا زن داشت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

پدر مادرم خان بوده پنج‌ تا زن داشت

چقدر فاجعه خودتون چندسالتونه؟

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
۱۷ تا؟ ماشاالله 🗿 ولی مظلومم نیستم☻️🦦

اره زیادن 

در هر صورت خدا به خانوادتون سلامتی بده

ماشالاچقدرکم🫥😂

پدره مادرم خان بوده پنج تا زن داشته

مناسفانه قدیمی و فرهنگ نداشته چی بگم

چقدر فاجعه خودتون چندسالتونه؟

من ۳۲ سال

اون خانواده مادری هست من بهشون ارتباطی ندارم از لحاظ فرهنگ