2777
2789
عنوان

از نی نی سایت بابت اینکه بستر عقده گشایی رو فراهم کرده متشکرم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 63 پست
کد تخفیف اسنپ فود دارید؟ اگر خودتون نیازش ندارید بهم میدید ؟؟؟سفارش اول هم بود اشکال نداره

خیلی زشته تو تاپیک بقیه پست نامربوط بزارین 

چن ماهه همش دنبال همین هستین 

خب اگه ندارین لازم نیس خرید کنین 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
راستش همین الان کلی نفر به مصی پریدنو براشون مهم نبود چه تهمتی به مصی زدن

بله دیدم 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی زشته تو تاپیک بقیه پست نامربوط بزارین چن ماهه همش دنبال همین هستین خب اگه ندارین لازم نیس خرید ...

🥹🥹🥹

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

وای یبار ی تاپیک زدم نظر خواستم اگه بدونی چیکار کردنیعنی قشنگ از پشت گوشی دل سیاهی بعضی هارو حس کردم ...

خیلی مشهوده اصلا 

مصی الان یه تاپیک زده شدهممنونم از نی نی سایت که بستر عقده گشایی فراهم کردالان طولانی بود نخوندمنکنه ...

فک کنم اشتباه پیام رو اینجا کپی کردین!!! 

دلشونو باید بزرگ کنن زندگی بالا پایین داره چند روز پیش یه خانم تاپیک خرید طلا زده بود درجا چند نفر ن ...

من دیدم یه کاربری لباسا شو گذاشت چقدر پشتش حاشیه سازی شد 

عضو های اینجا کیس مناسبی واسه تحقیقات روانشناسی هستن

من تاپیک شما بودم همون که گفتی پدرتون یه واحد به عنوان کادوی عقد میخواد به خواهرتون بده

اتفاقاً اونجا به کاربرایی که در حال انفجار بودن یادآوری کردم که حرص نخورن و حسود نباشن اما چه فایده😂😂😂😂😂

عضو های اینجا کیس مناسبی واسه تحقیقات روانشناسی هستن

😂😂😂واسه تحقیقات 

وایییی یه چیز سم تعریف کنم از یکی از کاربرا من جلوش لنگ مینداختم یکی بود می‌گفت دیشب پدرشوهرم اومد تو خوابم کلی به پدر خدا بیامرز فوش میداد 

بعد یکی پرسید باهاشون قهری و... گفت آره خوشم بهشون نمیاد دوس ندارم پاشون بزارن خونه‌ی من دلم نمیخواد شوهرم باهاشون بحرفه یا رفت امد کنه(اصلا سلیطه گری ازش میبارید) بعدش من گفتم خو حق دارن عزیزم خونه‌ی پسرشونه واقعا پدرشوهر تون ناراضین

دیدم گفت شما نظرت رو بزار دم کوزه آبت رو بخور من نمیزارم بیان میخوام صد سال نیان کلی هم فوش بهشون داد

جالبش اینجاست😐😐😐خیلی از زنها میگفتن ماشاءالله بهت شیر زنی درود بر شرفت خوب کاری میکنی

توی دلم گفتم حقت بود اون خواب رو دیدی چقدر حالا مادرشوهرت پدرشوهرم میگفتن قلم پامون میشکست نمیرفتیم خواستگاری این 

🥹🥹🥹

قصد ناراحت کردن ندارم ولی این پیامتون اذیت کنندس 

خودتون تاپیک بزنین هرکی دوس داشت میفرسته 

من تاپیک شما بودم همون که گفتی پدرتون یه واحد به عنوان کادوی عقد میخواد به خواهرتون بدهاتفاقاً اونجا ...

یکیشون داشت لباساشو دیگه پاره میکرد 🤣

😂😂😂واسه تحقیقات وایییی یه چیز سم تعریف کنم از یکی از کاربرا من جلوش لنگ مینداختم یکی بود می‌گفت د ...

حق به جانبن 

یادم افتاد🤣🤣🤣بعضی تاپیکا تو ذهنم موندگار میشن این یکیشون بود😂

😁😁

قصد ناراحت کردن ندارم ولی این پیامتون اذیت کنندس خودتون تاپیک بزنین هرکی دوس داشت میفرسته

میدونم عزیزم ولی تاپیک میزنم زیاد نمیان چند روز پیش تو تاپیکی گفتم یکی گفت کاش زودتر میگفتی تخفیف ۲۷۰ تومنی داشت در صورتیکه تاپیک میزنم کسی نمیاد

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭