2777
2789

ادمایی هستن که از بس زندگی داغون و ذهن بسته ای دارن که هر رفتاری رو پز دادن و فیک بودن قلمداد میکنن در حالی که شاید اون کاربر اصلا هدفی نداشته. به بقیه برچسب عقده ای بودن رو میچسبونن و معتقدن ادم با کلاس از خودش هچی به نمایش نمیزاره😁

در حالی که کلی ادم معروف و سلبریتی تو جهان وجود داره که کلی از خونه زندگیش فیلم و مستند و... تهیه شده و همه خبر دارن

من باور دارم که ادما به نداشته هاشون و کسایی که بهشون حسادت میکنن برچسب میزنن و تموم تلاش شون رو میکنن تا اون فرد رو بد جلوه بدن تا نیاز های روحی خودشون که براورده نشده ارضا بشه😁

من خودم جز اون کاربر هایی هستم که مورد اتهام قرار گرفتم و چون از زندگی خودم واقف هستم صد در صد مطمئن شدم که مشکل از کجاست 😂

وگرنه ادم بی نیاز و با شخصیت اصلا خودشو درگیر اینکه ثابت کنه کی فیکه و کی نیست نمیکنه 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

حق ترین تاپیک وجود ندا...

میگی سلام میگن دروغ میگی😏 میگی خدافظ میگن دروغ میگی😏 

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

اونایی که به شما اتهام زدن من میشناسم و وضع مالی بسیار خوبی دارن دوست گرامی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا 

من بارها گفتم تو زندگیم هر اتفاقی بیفته نینی سایت میام توضیح میدم 

بعد یبار پام سوخت اینجا گفتم یهفته بود کباب نخورده بودم با ذوق میخواستم بخورم پام سوووخت 

یه بلوایی کردن که عقده ای با اینکه کلی با احترام جواب دادم بازم میگفتن پز دادی و در نهایت قفل کردم 

کلا از اون به بعد راجب غذا چیزی نگفتم با اینکه امضامم بخونید نوشتم نیمچه بلاگر

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

خب سایت عمومیه دیگه

خوشتون نمیاد نگین از زندگیتونون

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

اونایی که به شما اتهام زدن من میشناسم و وضع مالی بسیار خوبی دارن دوست گرامی

در جریان نبودم که باهاشون رفت و امد خانوادگی دارین 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
من ی تاپیک طلا زدم خوردنم

عادی هست 

در جریان نبودم که باهاشون رفت و امد خانوادگی دارین

منم در جریان نبودم که فک میکنین همه فیکن و عقده ای و دروغگو جز خودتون چون تو متنم زدین آدما به نداشته هاشون برچسب دروغگویی و اتهام میزنن دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دقیقا من بارها گفتم تو زندگیم هر اتفاقی بیفته نینی سایت میام توضیح میدم بعد یبار پام سوخت اینجا گفتم ...

من زیاد نمیزنم چون بیشتر از گوگل استفاده میکنم و به جواب سوالم میرسم 

ولی هیچکس چشم نداره بقیه رو ببینه

منم در جریان نبودم که فک میکنین همه فیکن و عقده ای و دروغگو جز خودتون چون تو متنم زدین آدما به نداشت ...

من در مورد تک تک کاربر ها فکر نمیکنم حتی شمارو هم یادم نمیاد 

تاپیکم کلی بود نمیدونم چرا به خودتون گرفتین و دنبال بحثین 

من در مورد تک تک کاربر ها فکر نمیکنم حتی شمارو هم یادم نمیاد تاپیکم کلی بود نمیدونم چرا به خودتون گر ...

من به خودم نگرفتمو دارم در مورد اون انگشتای اتهامی که حرف می‌زنین میگم