2777
2789
بچه فامیلمون خیلی پررو بود،بردمش تو اتاق تا میخورد کتکش زدم دیگه کم رو شد😩

بسیاااااار کار پسندیده ای کردییی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بیو بدههه

یا ابوالفضللل 😂😂😂

به نام خدا 

سلام 

هستی هستم😂23 ساله از شیراز 

دختری بسیااار خوش خنده و خونگرم و خاکی 

روحیه لطیف و احساساتی دارم 😂چی بگم دیگه 

کلا در حال خندیدن هستم😂😂😂😂اطرافیان اسمم رو گذاشتن لبخند 

نمی‌دونم منظورت رو درست متوجه شدم یا نه ولی ابتدایی که بودم بهم میگفتن فلانی دست بالاچون همیشه معلم ...

اره درست متوجه شدی👌🏻

آفریییین زرنگ بودی پس😍😂

تو هم بپرس 

باااشه😂😂تو هم بپرس ازم یه سوال دیگه: آخرین دروغی ک به خانوادت گفتی

تا حالا شکست عشقی خوردی ؟ 

همین چند روزه پیش ، میخواستم برم بیرون بابام گیر داد کجا میخوای بری منم میخواستم برم با دوستم ( بابام خوشش از اون دوستم نمیاد ) گفتم دارم میرم بیرون خرید گفت با کی گفتم ولم کن چقد گیری ، بعد گفت خودم می‌دونم با اون دوستت داری میری ولی من زیر بار نرفتم 😵‍💫😂

ببین من کلاً آدم سرد و بی احساسیمحتی مامان بابامم دوست ندارم چه برسه به شوهرمدوران دانشجویی با یکی ب ...

اخی طفلی

تا حالا شکست عشقی خوردی ؟ همین چند روزه پیش ، میخواستم برم بیرون بابام گیر داد کجا میخوای بری منم می ...

نه😂کلا تو فاز این چیزا نیستم 

وااای😂به این میگن حس ششم قویییییی

تا حالا شده کسی رو بخاطر کار اشتباه لو بدی؟ اگه اره تعریف کن

آره 

پسر عمومو 😅یادمه بچه بودیم فوتبال بازی میکردیم  زد موتور همسایه رو انداخت زمین ، بنده هم از ترس اینکه نکنه بندازه گردن ما پیش دستی کردم 🤦😂

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
آره پسر عمومو 😅یادمه بچه بودیم فوتبال بازی میکردیم زد موتور همسایه رو انداخت زمین ، بنده هم از ترس ...

خوب کاری کردی😂😂😂

فهمید ک تو گفتی؟؟

تو هم بپرسس