2777
2789

هفته پیش عروسیمون بود من قبل عروسی ب شوهرم گفتم انقد نگران نباش اگ پول عروسیت درنیومد من طلاهامو میفروشم همش میترسید ک خرج عروسیش درنیاد کم بیاره...بعدم من گفتم بهش ک اگ کم نیاوردی و اینا من شاباشای ک ب خودم دادن رو برمیدارم ی ایکه طلا میخرم اونم فقط برای پس انداز.. بعد عروسی گذشت و ۶۵۰ میلیون پول دراومد من کلی خوشحال شدم اما جنابعالی اومد گف کلی بدهکارم میخام بدم ب بدعی حتی شاباشای توام میخام منم بی چون و چرا حتی ی ضره غر ام نزدم گفتم باشه کم داری اگ بردار 

بچه ها الان ی هفته از عروسی گذشته اومد جلو خانوادم گف یچیز میخام بهتون بگم من از عروسی۱۴۰میلیون برام مونده گذاشتم بانک وام بردارم ماشین بخریم

بچه ها من خیلیییی ناراحت شدم الانم دلیل ناراحتیمو میگم

اولش اینکه چرا جلوی خانوادم این حرفو زد چرا منو کوچیک کرد منو باهمه یکی دونست ب من نگف میگ ترسیدم برداری طلا بخری

بهش گفتم واقعا منو نشناختی؟؟؟ منی ک قرار بود حتی اگ کم اوردی طلاهامو بفروشم بدم بهت تو صدوچهل گذاشتی بانک شاباشای منم گرفتی

تو ب من دروغ گفتی...بچه ها خیلی اعصابم خورده چرا ب من ی ذرع ام اعتماد نداره😔😔خداشاهده هیچ وقت ولخرجی نکردم هیچ وقت زوری پولی ازش نخواسم ک فک کنید اگ بهم میگف ازش ب زور میگرفتم

فقط میتونم بگم حق داری

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

ولی  ماشین‌مهم تر از طلا خریدنه 

پس خوودتو ناراحت نکن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خیلی اشتباه کردی البته همه زنا از این اشتباها داشتن حواست و واسه دفعه بعد جمع کن هر زنی باید برای خودش پس انداز داشته باشه طلاهم گرفتی دیگ بهش نگو

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
فقط میتونم بگم حق داری

الانم اومده پی معذرت خواهی...مگ من از سنگم سریع از دلم دربیاد بعد جالبه میگ اشتباه کردم اصن گفتم بهت

انقد خاله هام و مامانم بهم گفتن پول لباس عروس بکش روش اضافه از شوهرت پول بگیر من گفتم من دلم نمیاد من همیشه باهاش رو راست بودم اما اون خیلی بد دلمو شکوند

چرا اول حرفت گفتی خرج عروسیش؟ عروسیتون مگه نیست؟

شاید همینطوری صحبت کردی که اونم اینطوری رفتار میکنه.

دوم اینکه اشتباه از خودت بود

همیشه دهنتو بسته نگهدار

خودش لازم داشت میومد بهت میگفت

اینم ازش درستو بگیر و رد شو

دیگه شلوغش نکن

الانم اومده پی معذرت خواهی...مگ من از سنگم سریع از دلم دربیاد بعد جالبه میگ اشتباه کردم اصن گفتم بهت ...

اول زندگیته حالا بعدا خودت میفهمی هیچوقت برا یه مرد دل نسوزون وهمیشه برا خودت پس انداز داشته باش..خاله ومادرت چیزی که بهت گفتن حاصل سالها زندگیشون رو گفتن خواستن تو تکرار نکنی اشتباه اونارو 

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کنداز این ب بعد حواست باشه ...اگ اشتباه کردی مقصر اون نیست مقصر خود ...

بنال چیه چ طرز صحبت کردنه

من نیتم این بود با شوهرم رو راست باشم چ میدونستم انقد بهم بی اعتماده 

ببین دوست عزیز 

از حالا به بعد فقط و فقط پس انداز کن بهش هم نگو 

خورد خورد طلا ریز ریز یا پارسیان بخر 

اگه طلا گرفتی نپوشید 

ولی شده ماهی صد سوت هم بخر 

خیلی جاها لازمه میشه که نمیتونی به کسی بگی