2777
2789
عنوان

مادرهای جوگیر نسل جدید شما شق القمر نکردید زائیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 32 پست
باشه همه دنیا بد شما خوب

همه دنیا که

این جور افراد و شبیه هاشون که همدبگرو تائید هم می کنن مثل شما هستید که بد تشریف دارید

واقعا اگر همچین چیزایی مورد تائیدته به تراپیست مراجعه کن سلامت روانت مشکوکه

همه دنیا کهاین جور افراد و شبیه هاشون که همدبگرو تائید هم می کنن مثل شما هستید که بد تشریف داریدواقع ...

درست صحبت کن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست صحبت کن

همون جوری که خودت صحبت کردی جوابت رو دادم

درست صحبت کردم باهات

اونی که درست صحبت نمیکنه شمایی

وقتی مطلب رو نخوندی اصلا و متوجه موضوع نیستی یا نمی خوای باشی اصلا تو این تاپیک چی کار می کنی

بفرما بیرون اینجا جای افراد غیر منطقی نیست

برو بیرون اگه انقدر اذیتی واقعا دلیل اینجا بودنت چیه 

برو بیرون از تاپیک

همون جوری که خودت صحبت کردی جوابت رو دادمدرست صحبت کردم باهاتاونی که درست صحبت نمیکنه شماییوقتی مطلب ...

من اگه حرفی زدم انتقاد بود نظرم بود توهین نکردم کاری که شما کردید

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

حتما شما با بوق زدن به بچه فهموندی که از جلو ماشین بره کنار..بعدش توقع نداشته باش ناراحت نشن😑

اتفاقا بوق زدن نبود عزیز دلم با کلام گفتم 

حالا اصلا بوق کسی بوق هم بزنه مگه مشکلیه

اصلا گیریم بوق زدم و ناراحت بشن

ناراحت بشن چی کار کنم

مگه ناراحت شدن دلیل بر این توحش میشه🤯😐

واقعا چه طوری فکر می کنید که به این نتیجه ها می رسید من نمی فهمم

بارها شده خودم هم جلوی در یا رو پل ایستاده بودم طرف می خواسته بیاد بیرون بوق زده الان چی شده مگه؟باید پیاده شد با رسوم دیپلماتیک گفت برید از جلو در کنار جلو پارکینگ وایسادی

واقعا که اندکی تفکر خیلی خوبه ها

اتفاقا بوق زدن نبود عزیز دلم با کلام گفتم حالا اصلا بوق کسی بوق هم بزنه مگه مشکلیهاصلا گیریم بوق زدم ...

نه منظور همه این نیست که کار اونا خوب بوده..ما میگیم فقط ناراحت میشیم..ولی نمیریم بزنیم کسی رو..برای خود من خیلی پیش اومده ولی راننده با لحن بد حرف نزده..اگه هم باشه بازم ما نمیریم فحش بدیم و اینا...از میون حرفای شمام میشه تشخیص داد بی تقصیر نبودین.چون با همه دارین بد حرف میزنید

خدایا شکرت🌹🌹🌹
پس قبول دارین با لحن بد با بچه صحبت کردین..و آیا حرف بدی هم زدین؟؟اگه صادقانه بگین بهتر میتونیم کمک ...

عزیزم من به یکی دیگه از کاربر ها هم گفتم من با لحن بدی با بچه صحبت نکردم

حتی چون چند لحظه کار داشتم همون اول به بچه نگفتم بره کنار در رو باز کردم گفتم خودش میبینه در پارکینگ باز شده تا من کارم رو انجام بدم میره کنار دیگه بعد تمام شدن کارم نرفت کنار بهش گفتم

عدم صداقت با شما هم هیچ سودی برای من نداره که بخوام دروغ بگم

چه کمکی؟بفرمایید

نه منظور همه این نیست که کار اونا خوب بوده..ما میگیم فقط ناراحت میشیم..ولی نمیریم بزنیم کسی رو..برای ...

بد با کسی حرف نزدم

جواب کسایی که بحث لحن رو پیش کشیدن دادم که اصلا گیریم من با لحن بد گفته باشم چه ربطی داره

چه اجازه ای میشه برای اینکه یکی بیاد تو خونه من به من حمله کنه اصلا هیچ چیزی مجوز همچین حرکتی نیست

عزیزم من به یکی دیگه از کاربر ها هم گفتم من با لحن بدی با بچه صحبت نکردمحتی چون چند لحظه کار داشتم ه ...

بسپارشون بخدا.اصلا دیگه شما توجهی نکنید بهشون.با اینجور آدما نمیشه یکی به دو کرد.برای منم هست..برای ما فامیله...

خدایا شکرت🌹🌹🌹
بوق زدن اتفاقا بدترین کاره که بین ایرانی جماعت مد شده..واقعا آدم میترسه یکی یهو بوق میزنه..من واقعا ...

حالا کار بد

ولی اصلا مجوز همچین حرکتی نمیشه

خیلی چیزا متاسفانه بین جماعت ایرانی مد شد بوق زدن یکیشه

بسپارشون بخدا.اصلا دیگه شما توجهی نکنید بهشون.با اینجور آدما نمیشه یکی به دو کرد.برای منم هست..برای ...

من بعد اون اتفاق پنیک گرفتم و امشب باز اینا رو دیدم حالم بد شد

این وضعیت مراجع قانونی و ادارات رو هم که این مدت دیدم واقعا برام حیرت انگیز بود

خیلی فاجعه است ابدا قانونی توی کشورمون نداریم

من قبلا حرفای بعضی خانم هایی که در شرف طلاق بودن و از فساد توی دادگاه ها می گفتن رو باور نمی کردم تا اینکه این مدت خودم دیدم

یه روزایی از دادگاه و ادارات که میومدم از حجم حیرت یه نیم ساعت یه جا بهت زده می شستم نمی تونسم برم