2777
2789
بلهههه بهترین‌کار کردی اگر بهت گفت کس دیگه ای دوس داره

گف مهر جاریات یهو ب دلم افتاد براشون ظرف اشپزخونه خریدم 

منم گفتم اره دله دیگه مهرش واسه هرکس نمیجوشه 

منم مهر بابا بیشتر ب دلم نسشته تا شما واسه همین بابا مریض میشه میام عیادتش واسه شما نمیام😂

معذرت خواستنت چی بود؟بخاطر خدا عاقل باید باشی نه خودتو خار کنی بگی بخاطر خدا معذرت خواستم!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدایی ک میپرستی راسته راسته تاپیکای قبلیمو بخون .اگه باز باورت نشد بگذر و برو

منظورم این نیست که شما راست نمیگی اما می دونی این حجم از پست فطری ادما برام قابل هضم نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نه گفت بهش میگفت ریدم دهنت.اما من عین سگ داخل دعوا حرف یادم نمیمونه

اونا اگر حرمت نگه نداشتن تونگهدار مادرشوهرت آبرو براش مهم نیست اون حرفا رو جلو همسایه ها زده تورو هم کاری میکنه بی آبرو شی اصلا دهن به دهنش نزار 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

خیلی حرف زشت و بدی زدهحق دارن ازت خوششون نیاد همین ک ب مادرشوهر گفتی گوه خوردی با یه معذرت خواهی جمع ...

چرا بعضیا اینقدر نفهمید؟  نفهم خانم میگم درحقم بد کردن اومده جلو همسایه ها داد و بیداد منم گفتم گوه خوریتو ببر پیش همسایه های خودت.

خدا همچین بلایی رو سرت میاره هااا را رفتنمو قضاوت میکنی وقتی کفشای منو بچه هامو ده ساله نپوشیدی