بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
با این اوصاف حتما میشه.توهمش دائمیه یا گذرا و دوره ای؟مطمئنین دوقطبیه؟ اسکیزو نیست؟
خودمم مطمئن نیستم توهم ش فکر میکنم در زمان عود بیماریش هست پارسال بیماریش عود کرده بود و دکتر تشخیص شوک مغزی داده بود میگفت یکی میاد تو گوشم میگه خودتو از پنجره بنداز پایین
خودمم مطمئن نیستم توهم ش فکر میکنم در زمان عود بیماریش هست پارسال بیماریش عود کرده بود و دکتر تشخیص ...
عزیزم بعید میدونم در این حد توهم، دوقطبی باشه
توهمش به نظرم خیلی شدیده.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وقتی توهم میزنه، با دارو خوب نمیشه؟ یعنی دارو میخوره هم بازم توهم داره.
فکر نکنم به هیچ عنوان بهش حضانت بدن. ولی باید مدارک بیمارستان رو ببری دادگاه