2777
2789
عنوان

اختلال دوقطبی پدر باعث سلب حضانت ش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 41 پست
مدارکش رو در اختیارم نمیزارن تا برای دادگاه ببرم

دادگاه باید درخواست بده وگرنه جز محرمانه هاهست به کسی نمیدن اطلاعات پزشکی رو

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چطور؟توهم شنوایی داره اطلاعی داری عزیزم

شاید اسکیزوافکتیو باشه که از طیف سایکوز هست ، تشخیص داده بشه خیلی چیزا فرق میکنه 

ای کاش بچه دار نمیشدی ارثیه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
شاید اسکیزوافکتیو باشه که از طیف سایکوز هست ، تشخیص داده بشه خیلی چیزا فرق میکنه ای کاش بچه دار نمیش ...

اتفاقا ی دکتر با توجه ب قرص ش گفت احتمالا اسکیزوفرنی هست 

داروی کلوزاپین میخوره 

چه دکتری بود روانشناس یا روانپزشک ببرید تشخیص قطعی بده

روانپزشک بیمارستان تشخیص دوقطبی داده ولی دکتر اورژانس گفت با توجه ب قرص ش اسکیزوفرنی داره 

شوهرم ی حالت هایی از غش کردن هم داره این علائمش رو هم دید 

آره چطور؟توهم شنوایی داره اطلاعی داری عزیزم

با این اوصاف حتما میشه.

توهمش دائمیه یا گذرا و دوره ای؟

مطمئنین دوقطبیه؟ اسکیزو نیست؟‌

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
با این اوصاف حتما میشه.توهمش دائمیه یا گذرا و دوره ای؟مطمئنین دوقطبیه؟ اسکیزو نیست؟‌

خودمم مطمئن نیستم توهم ش فکر میکنم در زمان عود بیماریش هست پارسال بیماریش عود کرده بود و دکتر تشخیص شوک مغزی داده بود میگفت یکی میاد تو گوشم میگه خودتو از پنجره بنداز پایین 

خودمم مطمئن نیستم توهم ش فکر میکنم در زمان عود بیماریش هست پارسال بیماریش عود کرده بود و دکتر تشخیص ...

عزیزم بعید میدونم در این حد توهم، دوقطبی باشه

توهمش به نظرم خیلی شدیده. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم بعید میدونم در این حد توهم، دوقطبی باشهتوهمش به نظرم خیلی شدیده.

منم با توجه ب چیزایی که میخونم احتمال میدم اسکیزو باشه حالا چرا دکتر چرا دوقطبی نوشته تو پرونده ش نمیدونم ؟

شما روانشناسی خوندی؟

حتی پارسال تواوج بیماریش میگفت من خدا و پیغمبر هستم تو بی دینی 

وقتی توهم میزنه، با دارو خوب نمیشه؟ یعنی دارو میخوره هم بازم توهم داره.

فکر نکنم به هیچ عنوان بهش حضانت بدن. ولی باید مدارک بیمارستان رو ببری دادگاه