2777
2789
عنوان

اختلال دوقطبی پدر باعث سلب حضانت ش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 41 پست
منم با توجه ب چیزایی که میخونم احتمال میدم اسکیزو باشه حالا چرا دکتر چرا دوقطبی نوشته تو پرونده ش نم ...

نه عزیزم

همسر منم پارسال تشخیص دوقطبی گرفت. توی تاپیکام هست. دچار اوهام شد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وقتی توهم میزنه، با دارو خوب نمیشه؟ یعنی دارو میخوره هم بازم توهم داره.فکر نکنم به هیچ عنوان بهش حضا ...

بیمارستان بهم گفته باید حکم دادگاه بیاری 

حتی روانپزشک هم تو مطب بهم همینو میگه ببینی عزیزن اگه الان زن این بیماری رو داشت سریع ب مرد هرچی نامه میخواست میدادن ولی با ی زن اینجوری میکنن

بنظرت دادگاه ی همچین حکمی بهم میده ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیمارستان بهم گفته باید حکم دادگاه بیاری حتی روانپزشک هم تو مطب بهم همینو میگه ببینی عزیزن اگه الان ...

آره بابا حتما میدن. اونجا بگو شوهرم سایکوز داره. بیمارستان روان بستری بوده. بیمارستان برای دادن مدارک حکم میخواد. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تشخیص شون اشتباه بود ؟

نه عزیزم. اون مقطع همسرم واقعا درست تشخیص نمیداد. زمان و مکان رو قاطی میکرد. ولی خوب مقطعی بود. یه مدت دارو استفاده کرد. الان فقط دپاکین میخوره. ولی من واقعا میترسم دوباره تکرار بشه. ضمنا شوهر من ۴۴ سالش بود. تا این سن هیچ مشکلی نداشت. یهو توی این سن اتفاق افتاد. بس که اون چند ماه بحران داشتیم از هر جهت. زد به سرش و ژن خفته بیدار شد فک کنم

یکی دیگه هم اینکه به طور وحشتناکی قهوه میخورد که اونایی که ژنش رو دارن باعث بروز بیماری میشه

سایکوز همون توهمه؟

سایکوز یعنی جنون. توهم هم یه جور سایکوز هست

نه عزیزم. اون مقطع همسرم واقعا درست تشخیص نمیداد. زمان و مکان رو قاطی میکرد. ولی خوب مقطعی بود. یه م ...

میدونی خیلی نگران پسرم هستم میترسم این شرایط و استرسی که تو این شرایط بهش وارد کرده باعث بشه اونم اگه ژنی داشته باشه بیدار بشه مخصوصا اینکه پدرش هم این مشکل رو داره 

میدونی خیلی نگران پسرم هستم میترسم این شرایط و استرسی که تو این شرایط بهش وارد کرده باعث بشه اونم اگ ...

نگران نباش. ژن موثره ولی ممکنه هیچوقت بروز نکنه

گاهی بعضی مواد مخدر و بعضی مواد میتونن ژن رو فعال کنن

شوهر من هیچکس توی خونواده همچین چیزی نداشتن. شوهر من وسواس فکری داشت. ولی چیزی که ژنش رو فعال کرد قهوه بود. روزی ۵، ۶ شات اسپرسو دوبل میخورد. کلا جرخه خوابش به هم ریخته بود. اصلا نمیتونست بخوابه

منم دو تا پسر دارم اوایل خیلی نگران این مساله بودم. ولی واقعا کاری نمیتونیم بکنیم. توکل بر خدا. بچه هامونم باید زندگی سالم داشته باشن. پسرا هم ژنهای بیشتری از مادر می گیرن تا پدر. انشالله که به خودمون میرن

ب غیر پرونده بیمارستانش که در اختیارم نمیزاره دادگاه مدرک دیگه ای ندارم

شما میگید این پرونده ها بوده و از قاضی درخواست می کنید پزشکی قانونی بررسی کنه اونا خودشون از دکترشو بیمارستان و... استعلام می کنن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
نگران نباش. ژن موثره ولی ممکنه هیچوقت بروز نکنهگاهی بعضی مواد مخدر و بعضی مواد میتونن ژن رو فعال کنن ...

ممنون عزیزم از راهنمایی هات ببخش دیر جواب دادم یهو پرسم گوشی رو از دستم گرفت داشت بازی میکرد