2777
2789

وای خداروشکر تعطیل شد یکم استراحت کنیم من دوازدهمم سال آخر فردا امتحان فلسفه داشتیم خیلی نتوانسته بودم بخونم حداقل یکم استراحت بهترین خبری که امروز شنیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه نسلی قراره تحویل جامعه بدن به به به مشت بچه بی سواد تنبل اونایی هم که زرنگ هستن درس خون با این شر ...

مایی که اون زمانمون این چیزا نبود اینقد درس خوندیم این شدیم 

ببین اینا دیگه قراره چی بشن داداش من الان دو هفتس درست حسابی درس نخونده هفته قبل به خاطر الودگی این هفته به خاطر سرما اینهمه تعطیلی😶

چه نسلی قراره تحویل جامعه بدن به به به مشت بچه بی سواد تنبل اونایی هم که زرنگ هستن درس خون با این شر ...

حالا سر یه تعطیلی بچه های بی سواد و تنبل این جامعه رو دور نندازین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

انقدر که حجم درس ها سنگینه مخصوصا دوازدهم و اینکه کنکور هم بهش اضافه شده باید جفتش رو پیش ببریم از اون ور امتحانات دی ماه و نهایی واقعا یک روز تعطیل شدن واقعا خوشحالی داره و یکم استراحت برای ما به این نمیکنی تنبل واقعا باید تلاش کرد و دیگه آدم تا یه جایی می‌تونه پیش بره و برای یک روز تعطیلی هم واقعا باید انقدر خوشحالی کرد حداقل از نسل های قبل بهتریم که حتی دیپلم هم ندارن همینطور داریم پیش میریم و ایشالا موفق میشیم شاید واقعا دختر شما همینجوری که میگید باشه