2777
2789
عنوان

بهش گفتن از مرگ پدر و خواهرش خوشحاله

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 17 پست
برادرش بزرگه متولد 63 هست ولی اون زرنگه بفکر خودشه فقط داره دکتری میخونه ولی این بنده خدا صبح تا شب ...

بله همون برادر زندگی رو برده کی گفته تا وقتی برادرش هست این باید بره کار کنه؟ نمیتونی مجبورش کنی بره پیش مشاور؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله همون برادر زندگی رو برده کی گفته تا وقتی برادرش هست این باید بره کار کنه؟ نمیتونی مجبورش کنی بره ...

نمیره میگه با پولش برای خانوادم یه چیزی میخرم خوشحالشون میکنم حتی ساعتها پیاده میره که پول تاکسی نده بعد با پول تاکسی برای بچه خواهرش بستنی می‌خره اونم با اینکه 14 سالشه ولی به این بی احترامی میکنه از بس دیده مادرش به خالش بی ادبی کرده اینم یاد گرفته

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیره میگه با پولش برای خانوادم یه چیزی میخرم خوشحالشون میکنم حتی ساعتها پیاده میره که پول تاکسی نده ...

چقدر عصبی شدم چه دل بزرگی داره 

ایشون فکر میکنه خداست و وظیفه ش تامین بنده های اطرافش 

چی بگم انگار ملکه ذهنش شده این رفتار 

ولی عاقبت خوبی نداره چند سالشه؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت