2777
2789
عنوان

ترشحات قهوه ای

53 بازدید | 17 پست

سلام من تقریبا یک هفته قبل از پریودیم ترشحات قهوه ای زیاد به مدت هفت روز کامل داشتم و ببخشید ک اینو میگم ولی انقد زیاد بود که مجبور بودم نوار بزارم گاهی هم تبدیل به خون میشد در حد همون ده قطره نه بیشتر، به نظرتون میشه همون پریودیم بوده باشه یا اگه خدا بخواد باردارم؟؟

پریودی نباید با لک بینی و ترشحات شروع بشه اونم ۷ روز 

شغیدمشکلی دغری

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دقیقا همینجوری ام ولی ترشحات سفید و بی رنگ هستن  اینا برای چی ان ؟ من اوایل فک میکردم ترنسم و اینی که از من ترشح همونیه که واسه پسراست 😂🤐 بعدا تو اینترنت فهمیدم ولی نمیدونم علتشون چیه؟ چرا بقیه خانوادم اینجوری نمیشن ؟ من مجبورم زود به زود برم دسشویی

نازنین خانم هستم :)))

پریودی نباید با لک بینی و ترشحات شروع بشه اونم ۷ روز شغیدمشکلی دغری

خودمم میخام برم دکتر فردا ولی استرس دارم الان ولی پریود نشدم همون بود الان از تایم پریودیم گذشته دیگه خبری نشده