2777
2789
عنوان

خانما من مریضی دارم یه چیزیم هست خب

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 46 پست
مادر من برعکسه خیلی خوب خرید میکنه من عصبی میکنم 🤣😂😂

اخه اینو میگم با این همه وسواس آخرش واقعا از خریدت راضی هستی؟ لذتی میبری؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اینو میگم با این همه وسواس آخرش واقعا از خریدت راضی هستی؟ لذتی میبری؟

ببین بعصی وقتا اره ینی اگه ب دردم بخوره همه جا بپوشم خیلی زیاد ولی بعضی وقتا هم همش میگم الگی خریدم غر میزنم

ببین بعصی وقتا اره ینی اگه ب دردم بخوره همه جا بپوشم خیلی زیاد ولی بعضی وقتا هم همش میگم الگی خریدم ...

با مشاور صحبت کن 

سخته اینجوری هروقت میری خرید تنهایی برو یا از قبل پسند کن دیگه بدفعه ای با همسرت فقط برید بگیرید

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

با مشاور صحبت کن سخته اینجوری هروقت میری خرید تنهایی برو یا از قبل پسند کن دیگه بدفعه ای با همسرت فق ...

خب مگه شما چجوری خرید میکنین ؟  آبجیم میگم رفتیم بیرون دو ساعت هیچی نخریدم میگه بیچاره شوهرت 

خب مگه شما چجوری خرید میکنین ؟ آبجیم میگم رفتیم بیرون دو ساعت هیچی نخریدم میگه بیچاره شوهرت

راست میگه بنده خدا 

ما گفتم الان همش اینترنتی 

قبلا میرفتیم بیرون

وای توروخدا چجوری میری تو میگی همینو بده پشیمون نمیشس؟

منم قبلا سخت پسند بودم، چون بودجه کمی داشتم، الان دیگه مغازه سوم چهارم انتخاب میکنم، چون بودجه کافی دارم، تو نت سرچ کن مدلی رو که میخوای همونو نشون فروشنده بده، بعدم مگه چندبار میخوای بپوشی که آنقدر سخت میگیری؟

چ پیجی لباساش خوب بوده؟ معرفی کن لطفا

من از پیج خرید نمیکنم سایت باسلام 

عزیزم برای خریدهات سعی کن با یکی که سلیقه خوب داشته باشی که بتونه هم حوصله داشته باشه و هم کمکت کنه.نمیگم سلیقت خوب نیستا چون چیزی در این باره نمیدونم ولی ی وقت با یکی میری خودت سلیقت خوبه اون نیست برعکس خراب میکنه ولی اگه ابجیت یا دوستی کسی هست باهاش باشی خوبه.و این متاسفانه مشکل تو تنها نیست همه خانمها اینجورین.ولی تجربه ثابت کرده اولین چیزی که میبینی و به دلت میشینه بهترینه.و سعی کن از مغازه هایی خرید کنی که تن مانکن زیاد پوشاک هست.چون اونجوری راحت تری

مگه چقد بودجه ت بیشتر شده ؟

ببین مثلا چندسال پیشا بارونی ۴۰۰ ۵۰۰ بوده بودجه من ۳۰۰بوده باید اونقد میگشتم تا یه چیز خوب با این قیمت پیدا کنم، الان زود انتخاب می‌کنم مثلا یه پالتو خریدم امسال ۱۸۰۰، تا دیدم بهم میاد خریدم، اگ بیشتر میگشتم ارزونتر پیدا میکردم اما دیگه لازم نبود، مثلا میخوای یه روسری بخری اولین مغازه ای که رفتی انتخاب کن، همین که بهت بیاد کافیه، به این فکر نکن که شاید جای دیگه بهتر داره، اگرم بهترشو دیدی بگو دفعه بعد اینو میخرم

مرسی عزیزم خودت چجوری خرید میکنی مثلا برای یلدا جیزی خریدی؟یا زمستون

برای زمستون اول پاییز رفتم خرید با همسرم.البته کاره دیگه داشتیم همسرم هرجا پالتو خشکل میدید میرفت قیمت میکرد میگفت بیا بپوش و لباسای دیگه.اونشب اصلا به قصد خرید نرفته بودیم ولی دو سه تا لباس فرم و پالتو و مانتو گرفتم.اصرار اون بود