2777
2789
اره درست میگی...من از زن داداشم خیلی کوچکترم اصلا اون موقع ک ازدواج کردن من نمی‌دونستم این ماجراها ر ...

کار خوبی می‌کنی قشنگم ایشون اشتباه کرده بدون شناخت به شما بی محلی می‌کرده ولی همین که ازش فاصله گرفتی یعنی من برا خودم ارزش قائلم و توجه زوری تو رو نمیخام😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره منم دقیقا میخاستم مثل زنداداش شما با فاصله ارتباط داشته باشیم که احتراما سرجاش بمونه مثلا باهم ص ...

چقدر بد....بعضیا پایه دعوا کردن و بزرگ کردن تنش ها هستن...من اهلش نبودم وقتی دیدم طرفم تمایلش ب فاصله گرفتنه منم پذیرفتم...الآنم ک خودم عروس یه خانواده ام دنبال تنش نیستم...حرف بزرگ نمیکنم معمولا کوتاه میام...ایشالا ب وقتش همشون ب لباس عزا بپوشونم در آینده 😁