2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بعضیاشون خیلی سمی آن...منم خواهر شوهرم ..زن داداشم از روز اول فقط رید بهم ...هرچی بهش محبت میکردم با بدرفتاری جوابمو میداد...من ازش کوچکتر بودم ..الآنم وقتی جایی ببینمش از ترسم فقط سلام و احوالپرسی می کنم و میرم یه سمتی ازش دور میشم...باید چنین عروسی بود

آره بعضیاشون خیلی سمی آن...منم خواهر شوهرم ..زن داداشم از روز اول فقط رید بهم ...هرچی بهش محبت میکرد ...

عزیزم بدون دلیل بد رفتاری کردنم درست نیست بعضی خواهرشوهرا واقعاااا دخالت میکنن داداششونو بر علیه آدم پر میکنن من خودم رسماً شنیدم خواهر شوهرم به داداشش گفت کوتاه نیا جلوش چه پرروعه دختره 

من حس میکنم خودم خواهر شوهر بشم خواهر شوهر خوبی بشم شاید

میدونی چیه...یه رابطه دوطرفس...طرف هم باید بخاد...زن داداش من اصلا نمیخاس با کسی در ارتباط باشه...و واقعا همون ابتدا قبل از اینکه یخ ها باز بشه ، این روال جا انداخت ک به هیچ وجه کسی سمتش نره...بنظرم بد هم نیست..من خواهر شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه میگم کاش از اول باهاش صمیمی نمی‌شدم

عزیزم بدون دلیل بد رفتاری کردنم درست نیست بعضی خواهرشوهرا واقعاااا دخالت میکنن داداششونو بر علیه آدم ...

اره درست میگی...من از زن داداشم خیلی کوچکترم اصلا اون موقع ک ازدواج کردن من نمی‌دونستم این ماجراها رو...ولی از اون ابتدا بهم بدی میکرد...ناراحتم میکرد ...حتی شب عروسی با فامیلاشون منو مسخره کردن...منم یه دختر بچه بودم ک ذوق عروسی برادرم داشتم...الآنم ازش فقط فاصله میگیرم...گلایه نمیکنم ولی میترسم بهش نزدیک بشم

میدونی چیه...یه رابطه دوطرفس...طرف هم باید بخاد...زن داداش من اصلا نمیخاس با کسی در ارتباط باشه...و ...

آره منم دقیقا میخاستم مثل زنداداش شما با فاصله ارتباط داشته باشیم که احتراما سرجاش بمونه مثلا باهم صمیمی بشیما ولی کار به پوشش و رفتار و سبک زندگی هم نداشته باشیم ولی متاسفانه هم ایشون هم مادرشوهرم خیلی مقاومت کردن دائما پیش شوهرم از من بد می‌گفت که به ما محل نمیده و اینا دیگه همه حرمتا از بین رفت خوبه که شما پذیرفتی