2777
2789
اصولا هحرف بقیه برام مهم نیست هر شغلی هم که شرافتمندانه باشه به نظرم مشکلی نداره درمورد کارگری و.. ک ...

من حرفی از سطح نزدم میتونید برین بخونین دوباره بعد منظورم از این تاپیک که نوشتم دختر یا زن منظورم یه شغل‌هایی بود که دخترانی طرف حفظ بشه ی دختر یا یه زن  روحش لطیفه 

بعد اینکه میگین از کارای جنسیتی خوشتون نمیاد میتونین تاپیک بنده رو ترک کنید خوشحال میشم چون حوصله ی بحث ندارم تشکر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جسارتا شغل شما چیه

خواهش میکنم. من تو حوزه مالی کار میکنم

البته با عشق وارد این شغل شدم و بعد از این همه سال با لذت کار میکنم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دوست دارم بدونم عزیزم الان شغلتون چبه؟

من تو حوزه مالی هستم

در حال حاضر بنا بر شرایط خودم پاره وقت کار میکنم 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
الان همه معلمی گویان وارد میشن

دقطعا

این نشنونه فرهنگ پایینه 

ارزش زن و دختر پایین میارن 

انگار که جز معلمی از پس شغل دیگه بر نمیان

واقعا برای افکار پوسیده این ملت متاسفم 

و در آخر جواب استارتر :

همه شغل مناسبه و بستگی به تو و استعداد خودت داره

تو هرکدوم که خوبی و استعداد داری و از همه مهمتر علاقه داری

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

دندانپزشکی

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

دقیقا چیکار میکنید حسابداری؟

حسابداری کمتر، الان بیشتر نظارت و مدیریت مالی، مشاور مالی

دقطعااین نشنونه فرهنگ پایینه ارزش زن و دختر پایین میارن انگار که جز معلمی از پس شغل دیگه بر نمیانواق ...

خیلی ممنون ...

متاسفانه واقعا به چیزی علاقه ندارم...یا هم به چیزایی که علاقه مندم میگن پول توش نیست و وسایل و موادشم گرونه ...

خواهش میکنم. من تو حوزه مالی کار میکنمالبته با عشق وارد این شغل شدم و بعد از این همه سال با لذت کار ...

خیلیم خوب 

موفق باشید 

من که آرزومه دبیر بشم چون شخصیتم جوری هست که حوصله چالش و حواشی های محیط کاری رو ندارم و به همون حقوق کمش هم راضیم 

به قول شما من الان تو فضای محدود خونه ام و زندانی!! خیلی خوشحال میشم از فضای محدود و حوصله سربر خونه بیام بیرون و محدود به فضای مدرسه و دروس تکراری و روزای تکراری بشم

البته رشته ای هم که خوندم جوری هست که بهترین شغلی که میتونم داشته باشم دبیری و معلمیه ( مترجمی زبان انگلیسی خوندم) و ظاهراً چاره ای جز انتخاب این شغل ندارم . البته علاقه ام دارم .