2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه دگ خیلی باریکه لنتی:)))))

خب دیگه بعضیا واقعا به همون قانع هستن. پسرخواهر من رشته ریلضی میخونه. هدفش از اول مهندسی بوده اونم نه مدل کارمندی. بعد دوستش رفته انسانی، بهش میگه اشتباه کردی رفتی ریاضی انسانی میومدی فرهنگیان میخوندی! واقعا بعنوان یه پسر حقوق فرهنگیان رو برای خودش کافی میدونه! بعدها هم قراره با همین حقوق یه زندگی رو اداره کنه‌ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چون وقت آزاد زیاد داره

بابا طرف از مدرسه بیاد خسته ی دو عالمه

خیلی خسته میشه

بعدشم حقوقش ب شدت کمه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب دیگه بعضیا واقعا به همون قانع هستن. پسرخواهر من رشته ریلضی میخونه. هدفش از اول مهندسی بوده اونم ن ...

واس پسر ک افتضاحه ینی افتضاح

اکثر پسرا ک میرن واس خاطر معافیت سربازیه

پسر اگ خودش معلم باشه زن خانه دار لنگ ابتدایی ترین نیاز های روزانه میشه

دمش گرم رفته فنی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
از اینجور تایپیکایی که جنسیتیه حالم به هم میخوره هر کاری که علاقه و استعداد داری انجام بده چه اهمیتی ...

چه ربطی داره؟ الان به شما باشه میری ساختمون سازی کار کنی یا بالای تیر برق میری لامپ شهری عوض کنی؟ 

یا مثلا ی دختر میتونه تا نصف شب ساعت ۴ شب سر کار باشه حرف در نمیارن بقیه براش؟؟

بابا طرف از مدرسه بیاد خسته ی دو عالمهخیلی خسته میشهبعدشم حقوقش ب شدت کمه

برا خودش تنها خوبه، ولی بخواد خرج خانواده رو بده نه .

وقت آزاد زیاد داره کلی تعطیلی وسط سال داریم و تابستونم که دارن 

تازه یه فقط یه تایم خاصی از روز سرکلاسن بهترین شغل برای یک‌زن میتونه باشه

نازنین خانم هستم :)))

چه ربطی داره؟ الان به شما باشه میری ساختمون سازی کار کنی یا بالای تیر برق میری لامپ شهری عوض کنی؟ یا ...

اصولا هحرف بقیه برام مهم نیست 

هر شغلی هم که شرافتمندانه باشه به نظرم مشکلی نداره 

درمورد کارگری و.. که شما گفتین اون سطح ادم رو میاره پایین ربطی هم به جنسیت نداره

همین آب باریکه واسه خیلی از خانومای خانه دار آرزوست

بحث خانه دار بودن جداست. یکی مثل من از همون دوره نوجوانی دنبال این بودم که بزرگ شدم شاغل بشم. پس شاغل بودن برای من هدف بود. خیلی هم تلاش کردم و شد اون چیزی که میخواستم دیگه یه اب باریکه منو قانع نمیکنه! من توان و پتانسیلم خیلی بیشتر از چیزیه که یه عمر خودمو محدود به یه مدرسه کنم و درس تکراری و روزای تکراری و تابع قوانین مسخره باشم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب دیگه بعضیا واقعا به همون قانع هستن. پسرخواهر من رشته ریلضی میخونه. هدفش از اول مهندسی بوده اونم ن ...

این افراد اینقدر دیوار های دورشون بلنده که باید گذاشت تو همون چهاردیواری خودشون بمونند! حالا تو عر چی بگی معلمی به درد مرد نمیخوره! 

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁