2777
2789

معلم متوسطه اولم

درس ریاضی 

اصلا حالت ناز و خانومانه نداره

نمیدونم چرا اینجورم.

اصلا انگار انرژی نداره

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

صدای من شبیه تراکتوره .

اینقدر بده و تن صدام پایینه همه میگن چییی؟ چییی گفتی نمیشنوم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

صدای من شبیه تراکتوره .اینقدر بده و تن صدام پایینه همه میگن چییی؟ چییی گفتی نمیشنوم

به خدا داغونم

سال اولمه خودم استرسی ام

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیشکی از صدای خودش راضی نیست ،خیالت تخت 

خواننده که نیستی بگی بد خوندم ،یه وویس هستش ،اصلا کسی به زیبایی یا بدی صدا توجه نمیکنه

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود
هیشکی از صدای خودش راضی نیست ،خیالت تخت خواننده که نیستی بگی بد خوندم ،یه وویس هستش ،اصلا کسی به زیب ...

چرا به خدا

من اصلا صدام یه جوریه

اصلا انگار نه انگار معلمم 

به خدا این ویس رو انگار معلم نداده

دوران کرونا دبیرامو ندیده بودم بعد ی دبیری داشتیم تو شاد ویس میداد خیلی صداش کلفت بود من فکرمیکردم پسره

بعدا فهمیدم خانمه ولی اینقدر این ادم مهربون خانم باشخصیت بود ک حتی صداشم میشنیدم ذوق مبکردم

بنظرم صدامهم نیست سعی کن با دانش اموزا جوری مهربون باشی ک بخاطر عشق ب تو درسو بهتر یادبگیرن