2777
2789
عنوان

خواهرم با ی آقاایی دوست بود دیشب زنش زنگ زد 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خنده دار ترین حرکت اینه طرف شوهرش رو نمیشوره پهن کنه زنگ میزنه به زن یا دختری که از همه جا بی خبره

خب خیلیا خبردارن تو این مورد باید جفتشونو شستو پهن کرد.این بنده خدا نمی‌دونسته دختره نمیدوسته متاهله

ای بابا...ماهایی ک متاهل و بچه داریم الان داریم ب این موضوع فکر میکنیم چرا این رابطه شروع شد....خواه ...

تو اینستا ...ی گروه دخترونه پسر دختر بودن 

عکسشم فرستاد اصلن بهش نمیومد زن داره 

فور کرد پسره مجرد ...

من سال یک و دانشگاه بودم خیلیم ریزه می‌زه بودم در حدی ک اگه بیرون کسی منو میدید فکر میکرد راهنمایی باشم...یبار از کلاس برمیگشتم بارون بود ، آژانس گرفتم بعد یه آقایی ک شاید اون موقع ۳۵ ۴۰ سالش بود هم اونجا بود هم مسیر بودیم ، ماشین نبود اجازه گرفت با ماشین ا ژانش من بیاد..من عقب نشستم اون جلو...ببین با فاصله و ظرف ۱۵ دقیقه مخ منو زد ک من مهندس و ریس و صاحب فلان پروژه ام خاصی زنگ بزن برای کار و اینا...حالا من ن دنبال کار بودم نه چیزی...خیلی چشم و گوش بسته بودم...ابروهامم فابریکی ...زمان ما دخترا سیبیل هم داشتن 😁...خلاصه یه چند وقتی با تلفن در ارتباط بودیم ..یه روز زنش زنگ زد گفت تو با اون چیکار داری منم ماجرا گفتم زنش کلی گریه کرد...من قشنگ رفتم تو کما....انقد شوکه شده بودم ...هیچی نمی‌دونستم ...تو باغ نبودم

ولی خواهرت نباید پول رو به کارت زنش میفرستاد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.