2777
2789
عنوان

دارم از خنده میمیرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

353 بازدید | 39 پست

خواهرم ی مشاور دارن تورک هستن. خب من ب لحجه اون اصلا کاری ندارم خیلیم زیباست از خواهرم خندم میاد

بعد توی. تماس گفته بود کتاب قرابت رو بیا از مهرماه بگیز بعد خب گفته گرابت مهرماه

خواهر منم فکرده اسم کتابه گرابته رفته به کتابفروشی گفته گرابتْ مهرماه میخوام اونم نفهمیده گفته نداریم همچین چیزی تا الان ک من روشنش کردم🤣🤣🤣

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ماهم روشن کن من نفهمیدم😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

قرابت ی مبحث برای انسانی هاست

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

حالا گرابت چیه

اصلش قرابته اون خانم نمیتونستن بگن ق

قرابت ی مبحث برای انسانی هاست

انشاالله همیشه بخندی

قربونت🤣🤣🤣

یعنی خواهرت  تا حالا نشنیده قرابت معنایی؟😐

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

منم هیچ وقت  تلفظ ق رو نفهمیدم. هنوزم توش گیرم.نمیدونم گ بگم غ بگم. همون ق میگم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
قرابت چیه

ی درس مهم انسانیاست برای کنکور اینا