2777
2789

امشب دیدم با یکی همراهش رد شدن منو دید وایساده بودم ی گوشه بهش گف این این خندیدن تعهد دارم ولی خیلی بهم برخورده دلم‌میخاد ب روش بیارم دارم اذیت میشم میخام بگم دقیقا ب چی من خندیدی چ کنم از ناراحتی خابم‌نمیبره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کمک اشپز تلزه ی ماهه رفتم

منم کار کردم ولی باریستا و بارتندر بودم 

شرایط کلی تو بگو بگم راهکارشو (ساعت کاری و حقوق و..شو) 

راه های حال گیری کارفرما بلدم ولی جوری ک خودش نفهمه 😎

منم کار کردم ولی باریستا و بارتندر بودم شرایط کلی تو بگو بگم راهکارشو (ساعت کاری و حقوق و..شو) راه ه ...

از عصر ساعت ۴ میرم تا ۱۲ شب یعد خودشون سرویس برگشت دارن حقوق ۶ تومن ب پول هم خیلی نیاز دارم جو همکارا زیادی صمیمی هس و زیاد هم مسخره م میکنن فککنم چون خیلی آروم و ساکتم و گرم‌نمیگیرم و یجورایی انگار منو خل میبینن ولییی از صابکار انتظار نداشتم همیشه سلام علیک محترمانه داش ولی ظاهرا معلومه اینم پشت سرم مسخره میکنخ

از عصر ساعت ۴ میرم تا ۱۲ شب یعد خودشون سرویس برگشت دارن حقوق ۶ تومن ب پول هم خیلی نیاز دارم جو همکار ...

بیمه کرده ؟ 

اظافه کار چطور 

قرارداد بستی باهاش ؟ چندماهه ؟ چیزی دستش داری مثلا سفته یا کارت ملی ؟ 

کدوم شهری که ۶م میده ۶خیلیییی کمه 

بیمه کرده ؟ اظافه کار چطور قرارداد بستی باهاش ؟ چندماهه ؟ چیزی دستش داری مثلا سفته یا کارت ملی ؟ کدو ...

نه بیمه نگرده اضافه هم نیس همون ۴ تا ۱۲ هست. سفته و اینا هم نه فقد گفتاری گف ۶ ماه تعهد داری اگر زودتر بری حقوقت نصف میشه شهرستانیم حقوق ها اکثرا بیشتر ازین نیس 

نه بیمه نگرده اضافه هم نیس همون ۴ تا ۱۲ هست. سفته و اینا هم نه فقد گفتاری گف ۶ ماه تعهد داری اگر زود ...

کدوم شهری؟ 

من راه انداز کافه سراغ دارم تو چندتا شهرفعالیت داره ک بیمه و..ام میکنن 

توان خرابکاری داری یادت بدم ؟؟؟ 

کدوم شهری؟ من راه انداز کافه سراغ دارم تو چندتا شهرفعالیت داره ک بیمه و..ام میکنن توان خرابکاری داری ...

خرابکاری کنم؟؟ مدام از رو گوشیش دوربین چک میکنه اخه 

یا خدا چ خاله زنکیه چندسالته ؟ نقطه کور داره دوربین ؟

اره رفتاراش خیلی مسخرس میفته با بچه ها ب مسخره بازی نمیدونم تحمل کنم یا ب صندوقدار ک خاهرشه بگم ناراحتم ازین رفتارا و آقای فلانی هم این کارو کرد