2777
2789
عنوان

لج پسره رو در اوردم🥲حساس شد

84 بازدید | 2 پست

اون ۲۳ سالشه من ۲۱...من دانشجو عم اون سرباز...

من تو انجمن دانشگاه تازگیا وارد شدم و اون اصن دید خوبی نداره(حق هم داره)و میگه خیلی پسرا برا دختر بازی و اینا میان...

خلاصه امروز از طرف انجمن رفتم کارای شب یلدارو انجام بدم...خالا نشستم مث احمقا همه اشو تعریف کردم🥲

تازه اینا هیچی کلی هم گفتم جو اش خیلی باحاله و یه جوریه باید گرگ باشی و انگار دایم دارن گزینش میکنن🤦🏼‍♀️

گفت میخوای انتظامات جشن بشی؟گفتم اگه بذارن بدم نمیاد...

قشششششنگ معلوم بود لجش گرفته گفت چرا ازین کارا خوشت میاد؟

تالا چندبار میخواسته بیاد دانشگاهم،هی بهونه اوردم حالا اینارو ک گفتم قطعی میخواد بیاد🥲

تازه یبارم با انجمن رفتم ۲ روز مسافرت اونموقعم لجش گرفته بود

خدایا منو لاااال کننننن

تازه اخر تلفن برا اینکع منو حساس کنه گفت بعد سربازی میخوام مجردی با دوستام برم ترکیه

چرا همه چیزو سخت میکنید؟
تقصیر خودته انقدر لیلی به لالاش گذاشتی

از همین اول نشونش بده صاحبت نیست همسرته

این دیگه خیلی چیز ساده ای هست شما بری بیرونم ده تا پسر بهت پیشنهاد میدن خب قبول نکن 

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.