2777
2789
عنوان

دلم میخواد امشب خوابیدم صبح پا نشم

107 بازدید | 19 پست

یازدهم انسانیم کسی درکم نمیکنه،حمایتم از لحاظ درس نمیکنن،انگیزه بهم نمیدن،تو روستاییم،فشار بهم‌میاد،مهمونی میرن،نمیزارن برم‌دانشگاه ،سر صدا زیاد میکنن و.............الان فقط دارم گریه میکنممممم

دیگه خستم از همههههه چی هیچ‌امیدی به هیچی ندارم 

فردا هم ۴ امتحان دارم کمی خوندمشون نمیتونم بخونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از تو هم بدبخت ترم

محروم از همه چی چون دخترم باید به دانشگاه نرم چون دخترم باید خودم خونه نمونم برا درس چون دخترم با دوستام باید بیرون نرم چون دخترم باید محرومممم باشم

فردا که تعطیل شد برو ببین شما تعطیل نیستید

منم دهمم خیلی فشار زیادی روم هست دبیرامون خوب نیستن قواعد روی جمع شده فقط دارم گریه میکنم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من حالم خوب نیستدلم گرفتهاز خودم ک چرا ب چ حکمتی باید زندگی من اینجوری باشه

من که ۱۷ سالمه هنوز خوشی نکردم و نمیکنمم چون آینده ای ندارم نه میزارن برم دانشگاه نه درک دارن فردا ۴ امتحان دارم

من حالم خوب نیستدلم گرفتهاز خودم ک چرا ب چ حکمتی باید زندگی من اینجوری باشه

من خیلی پر تلاشم تا اینجای زندگی با کمک خدا تونستم ب ی چیزایی برسم

ولی نمیدونم چرا از شوهر شانس نیوردم

آبرو برا من نزاشته چرا نیست ک نکرده باشه

واقعا میگم خدا چرا آخع چرا 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم