2777
2789
عنوان

لاغری با طناب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حلقه بلدنیستم عزیزمپیاده روی هم هر روز نمیتونم برم بیرون

به جاش ورزش های چربی سوزی بکن یا برو باشگاه خیلی جوابه طناب نزن

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

شده تو خونه برقص ولی تحرک داشته باش

و هم این که کمخوری کن و چیزای مضر نخور

به مرور کم میشه وزنت ولی اصولی تر و سالمتره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بلدنیستم اخه

مامان منم بلد نبود اسی‌ 

یه هفته بزنی یاد میگیری خیلی راحته امتحان کن عالیه برا شکم‌ پهلو

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مامان منم بلد نبود اسی‌ یه هفته بزنی یاد میگیری خیلی راحته امتحان کن عالیه برا شکم‌ پهلو

جدی لاغر شد بدونه رژیم یا با رژیم؟

و اینکه همه جارو لاغر میکنه یا فقط شکم پهلو

رقص معمولی؟

یکم شادش کن😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
جدی لاغر شد بدونه رژیم یا با رژیم؟و اینکه همه جارو لاغر میکنه یا فقط شکم پهلو

میگن همه جا رو لاغر می کنه من داعم‌ میزنم اسی‌ 

دختر عموم منو دیده می گه چقدر پاهات‌ لاغر‌ شده بعد اسی‌ من ماه رجب و شعبان‌‌ رو روزه ام در کنارش حلقه ام میزنم به قدری این دوتا جوابه‌. من اصلا اهل رژیم نیستم ولی این دو تا کارو می کنم عالیه 

مامانم اره شکمش‌ قشنگ تغییر می کنه حلقه میزنه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
میگن همه جا رو لاغر می کنه من داعم‌ میزنم اسی‌ دختر عموم منو دیده می گه چقدر پاهات‌ لاغر‌ شده بعد اس ...

وای ممنون😍 از کدوم حلقه ها بگیرم عزیزم؟

در روز چقد حلقه میزنی

وای ممنون😍 از کدوم حلقه ها بگیرم عزیزم؟در روز چقد حلقه میزنی

خواهش می کنم 

هولاهوپ‌ اسمش‌ هفته اول یه کم ممکنه‌ کبود بشه و درد ولی اصلا بعد یه هفته حس نمیکنه عادی میشه من داعم

میزنم روزی نیم ساعت بعضی وقتا یه ساعت فقط ۷ روز پریود‌ نمیزنم اصلا. از روز ۶ ام اینا میزنم 😂