2777
2789
عنوان

مذهبی ها

155 بازدید | 35 پست

انقد دلم گرفتهههههههه نا ندارم دیگه حرف بزنم یا دعایی چیزی ...

خستم والا انگار نیستم 

دلم به همه چیز شک کرده به خدا دعا قران ائمه 

چیکار کنم دیگه

یه چیز جدید بگید که امتحان نکرده باشم یه راهی بزارید جلوی پام 

حاجت دارم گیرم خستم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی این مواقع میگند خودت را بزن به بی خیالی و رها کن، و فقط از داشته هات لذت ببر. با کوچکترین چیزها خوشحال شو و در حال زندگی کن.

میدونم این حرفا حالت شعاری داره ولی عزیزم بعضی وقتا از بس سر مسایل زندگی و نرسیدن به خواسته هامون خسته میشیم واقعا از همه چیز ناامید و دلسرد میشیم، یه مدت اینو امتحان کن بد نیست. حداقل ادم اینقدر عذاب نمیبینه. ولی اینو بگم که اگه چیزی را رها کردید صد در صد بهش میرسید.

بله دیر دیر که بخونم نیم ساعت بعد اذان هست که هر ده وعده ممکنه یبار پیش بیاد ...

پس گلم سعی کن زین پس بموقع بخونی یه اجری توشه یه جوری صبوریو بهت نشون میده ک فقط میتونم بگم من حس کردم شمام حسش کن 

دیگه هیچ دعایی نکنبسپار به خودشافوض امری الی الله.......و زیاد بخون

کی گفته؟ دعا آثار فراوانی دارد 

شاید حاجت دیر داده شود 

شاید جایگزین بدهد 

و دعا بلاها از ما رفع می‌کند و ما خبر نداریم 

و مهمتر از همه اینکه آثار دعاهای مستجاب نشده ما در قیامت کولاک می‌کند 

بازم مطالب هست در مورد دعا 

به استارتر پیشنهاد میکنم شما واجبات  خود را کامل بجا بیاورید چون ترک واجب گناه است 

و گناه مانع استجابت دعا می‌شود 

هر چله ای که دوستان پیشنهاد میدن خوب است سعی میکنم لایک کنم بهترینشان را

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

اخه جزئی از من شده حاجتم نمیتونم رهاش کنم واقعا ...

عزیزم من تجربش را داشتم، من برای یه ارزویی چندین سال تلاش کردم، اکثر نذرهای سخت و اسون را برداشتم، سرش دیوونه شدم دیگه، میگم ارزوی چند ساله منظورم ارزوییه که از نوجوانی داشتم، نشد که نشد، دیگه رهاش کردم، خیلی بهتر شدم خیلی. حداقلش اینه که اینقدر سر نرسیدن بهش عذاب نمیبینم. 

شما هم فقط خودت را اذیت میکنی ، برو خوشی کن شاد باش کلاس برو. 

زندگی بهمون یاد میده بعضی ارزوها فقط برای نرسیدنه، ادما نباید به همه خواسته هاشون برسند.

جواب نداده اخه

یعنی نماز اول وقت رو بخاطر حاجت بخونی؟ این اشتباهه 

واجبات فقط به قصد قربت بخون 

دعاهاتم بخون 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

کی گفته؟ دعا آثار فراوانی دارد شاید حاجت دیر داده شود شاید جایگزین بدهد و دعا بلاها از ما رفع می‌کند ...

با دل بیقرار و شکستم چیکار کنم؟ با این حال بد چیکار کنم خب؟؟