2777
2789
انرژی بالا....مهربون...دل رحم...ولی ساده لوح نیستی...کمی لجباز....کمی پرحرف....عاشق ارتباط گرفتن با ...

میشه بگی من ازمون سه شنبه رو قبول میشم و به عنوان نیروی شرکتی استخدام میشم؟ استخدام بشم به صلاحمه یا نشم؟

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک میکنم تلاشت کم شده احساس میکنم خودت رو خیلی دست کم گرفتی و تلاش نمیکنی واسه ایندت باید خیلی قوی ا ...

میشه بگی من ازمون چهار شنبه رو قبول میشم و به عنوان نیروی شرکتی استخدام میشم؟ استخدام بشم به صلاحمه یا نشم؟

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

میشه بگی من ازمون سه شنبه رو قبول میشم و به عنوان نیروی شرکتی استخدام میشم؟ استخدام بشم به صلاحمه یا ...

قبول میشی و ب صلاحت هست

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️منومیگی مراحل طلاقم ااراشه به نظرت طلاق دارم یااشتی ؟،؟؟

اگه دوس داری جواب قطعی بدم طبق استرولوژی 

تاریخ تولد خودت و شوهرت رو کامل بگو

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
قبول میشی و ب صلاحت هست

مرسی❤️ ان شاالله

حس ششم ندارما.فقط همینطوری میگم مهربونی ، زود رنجی ، شوخ هستیظاهری هم پوستت سفید یا گندمیموهاتم قهوه ...

جوابمو میدی لطفاا🥲ماه تولدم گلم؟ اون حرفارو راست گفت یا برا اینکه آبروش پیش من نره اونارو گفت؟ اصلا حسی بهم داره ؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

جوابمو میدی لطفاا🥲ماه تولدم گلم؟ اون حرفارو راست گفت یا برا اینکه آبروش پیش من نره اونارو گفت؟ اصلا ...

ببین حس ششم نیستما .

نمیدونم چرا احساس میکنم تابستونی احتمالا تیر شایدم مرداد.

ب نظرم نصف نصف گفت

نصفش راست گفت نصفشو نه

دوست داره ولی نه خیلی که عاشقت باشه

احساس میکنم توام عاشقش نیستی فقط وابسته ای 

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

ببین حس ششم نیستما .نمیدونم چرا احساس میکنم تابستونی احتمالا تیر شایدم مرداد.ب نظرم نصف نصف گفتنصفش ...

وای پشمااام. راست گفتی😂باز بگو حس ششم نیستم

مرسییی عزیزم❤️

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

وای پشمااام. راست گفتی😂باز بگو حس ششم نیستممرسییی عزیزم❤️

والا ب خدا حس ششم نیستم نمیدونم چرا همه میگن راست میگی🤣🤣

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

والا ب خدا حس ششم نیستم نمیدونم چرا همه میگن راست میگی🤣🤣

حس میکنی موفق میشم؟ به رشته مورد علاقم میرسم؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
حس میکنی موفق میشم؟ به رشته مورد علاقم میرسم؟

حسم میگه با سختی آره