2777
2789
عنوان

جاری امان از دست جاری بیاین لطفا

473 بازدید | 56 پست

سلام من چهار ماهه زایمان کردم و دومین بچم رو به دنیا اوردم.توی بارداریم چند باری از خانواده ی شوهرم دلگیر شدم چون رفتارای زشتی باهام کردن ...کمی هم از ویروسا می ترسم و از طرفی هم درگیر کابینت زدن و تغییر دکور هستم به همین دلایل رفت و آمدام رو کنسل کردم فقط یه شب به زور خواهرشوهرام اومدن بهم کادو دادن و رفتن ...اینا رو گفتم که اطلاعاتتون بیشتر باشه بتونید نظر بدید ...حالا جاریم صد بار پیام داده عکس بچه ت رو بفرست! نود و نه بار پیچوندمش ولی اصلا از رو نمیره ...برای چیشه عکس بچه منو؟ چی تو سرشه؟

وااااا

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب دوس داره بچتو ببینه 

مگه چه ایرادی داره

یه عکس دیگه 😑

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺