2777
2789
عنوان

تولدت مبارک خواهر عزیزم ❤️🌸

332 بازدید | 57 پست

وقتی به کلمه  « دوست » فکر میکنم اولین چیزی که در ذهنم نقش میبنند چهره توست تو معنی دوستی و رفاقت واقعی در زندگی منی ، خدا را برای وجودت شکر گذارم و برایت بهترین ها را در روز تولدت از خدا خواهم خواست .

تولدت مبارک بهترین رفیق دنیا 😍

@ظهور313    

خواهر جونم الهی در پناه امام زمان و ائمه اطهار کنار عزیزانت سلامت و خوشبخت و موفق و عاقبت بخیر باشی و بهترین ها برات رقم بخوره و چشمانت به دیدار صاحب الزمان روشن بشه به زودی 🤲 

هدیه تولدت یک مرتبه سوره یاسین هدیه خانم ام البنین و امام زمان خوندم مهربونم😘

دوستان عزیز لطفاً برای تولد دوست خوبمون دعای خیر کنید و اگر زحمتی نیست سوره حمد و صلواتی بخونید هدیه به خانم ام البنین و امام زمان ...بی نهایت ممنونم 💖

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@ظهور313    

سلام تولدتون مبارک🥰

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@خانمحاجآقا    

@نخودچی1403    

@mehrsana_barana    

@مهر_رخسار    

@گل_نرگس_2    

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@ظهور313 سلام تولدتون مبارک🥰

ممنونم اومدین خواهر جون سلامت باشید🌸

ممنونم اومدین خواهر جون سلامت باشید🌸

فدای شما🤍سلامت باشين ❤

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

@دختر_اردیبهشتم    

@دختر_قهوه_فروش    

@یانورvr    

@مادرانه_های_من    

@بانویتابستون۷۱    

@خانمحاجآقا @نخودچی1403 @mehrsana_barana @مهر_رخسار @گل_نرگس_2

سلام عزیزم 🌹

تولدشون مبارک💙

انشاالله ۱۲٠ سال کنار خانواده و عزیزانش به خوشی و سلامتی زندگی کنه🙏🏼

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                                                                                   مـااا دیـگـهه حـوصلهه حـرفااای  پـوچـو،                                        نــداااریـــم!!                    

یه مرتبه حمد میخونم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

سلام. منم دعا میکنم. تولد شما مبارک. در پناه امام زمان باشین. حرم مشرّف شدین حسابی زیارت قبول و الهی بهترینها رو از امام زمان و امام رضا هدیه بگیرین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.