2777
2789
عنوان

دکتر زنان در یزد

31 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کسی تجربه ویزیت پیش خانم دکتر راضیه دهقان فیروز آبادی که میبدی هستند رو داره 

من شنیدم پروفسوره و خیلی هم با تجربه است ولی یه چیزایی ازش شنیدم و تو نظرات دکتر دکتر دیدم شک دارم برم پیشش ولی از یه طرف هم چون میگن خیلی تو کارش تخصص داره خیلی دلم میخواد برم ولی میترسم مثلا میگن تو مطبش چند نفر با هم ویزیت می‌کنه و حوصله سوال زیاد بپرسی ازش ندره حالا نه خیلی هم زیاد ولی هی میگه وقت ندارم و از این حرفا خلاصه میگن اخلاقش زیاد خوب نیست و خیلی هم مطبش میگن شلوغه و معطلی زیاد داره 

بعد یکی می‌گفت تا بررسی بهش چند مرحله میگذرونی اول سونو بعد معاینه و بعد هم یه کار دیگه و بعد میری پیشش فقط من ترسم اینه که روی معاینه حساسم و وقتی اسپامولوم می‌ره اونجام خودمو پس میکشم میترسم تحملم نتونع بکنه یه چیز دیگه که میگن ادمو ناامید می‌کنه و میترسونه 

راسته ؟ خواهشاً هرکس می‌دونه و رفته کامل توضیح بده که حوریه

و اینکه دارویی چیزی میده اگر می‌خایم بچه دار شویم 

من می‌دونم بهترین دکتر زنان خانم مجیبان هستن 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

من یزد نیستم عزیزم

ولی برای احترام خودتون هم که شده

پیش کسی ک چند نفری ویزیت میکنه نرو!!!

یکی رو تخته

یکی داره حرف میزنه

یکی ازمایش نشون میده

خدا هم باشی قاطی میکنی!!

چنین ادم دندون گردی 

مطمئن باش اصلا بهت توجه نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه ایشون برای بارداری بفقط ویزیت می‌کنه ولی قبل بارداری میگه بری پیش ماماش که اونم زیاد جالب نبود ر ...

شوهرشون هم هستن،در کل زنان و زایمان خیلی دکتر ها مطرح تری هستن 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

میشه بیشتر معرفی کنید اگر کسی میشناسید دارو بده

من چند تا اشناهامون رفتن وگرنه هیچ نمی‌دونم ،  اصلا یزد نیستم دکتر هایی که خوب بودن و رفتن نلیچیان، رشیقی، مجیبیان ،بابازاده ، شوهر مجیبیان که فامیلیش یادم نمیاد