به خاطر اینکه مراسم عروسی ما رو خوب برگذار نکردن و حل نکردن شوهرم همش احترام خانواده خودشو مراسم گرفت نظر های اون هارو اجرا میکرد ولی به محل نمیزاشت خلاصه عروس جدید چهار با خودش نیاورده از خانواده فقیره مادرشوهرم همش برای قیافه میگیره واقعا موندم من براشون همه کاری کردم جهاز خوب کار تحصیلات خوب همه چی خلاصه سر عروسی برادرشوهرم عصبی شدم از رفتار مادرشوهرم زیاد نرقصیدم حالا نمخوام فک کنن حسودی چیزی کردم گفتن براشون ی یلدای درست کنم بدم فک ممکن حسودی کردم انجام بدم ؟؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو باشی نمیسوزی میگه هیچی جهزیه نیاورده حالا اگه ما بودیم هزار و یک انگ بد بهمون میچسبوندن
میدونی برادرشوهرم خیلی اذیت کرد زنش ی قاشق با خودش نیاورده احترام برای اونو بی احترامی برای منه تیکه برای چون بابام پولداره مخوان منو بکشم پایین جای اینکه احترام بزارن حالا عروسی برادرشوهرم زیاد تحویل نگرفتم شوهرمو نمخوام فک کنن حسودی کردم یلدای درست کنم بدم دست برادرشوهر