2777
2789
عنوان

گوشت گوساله بدمزست

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 58 پست
برا چرخی هم یخی میگیره

بذار تو زود پز قشنگ میپزه دیگه سفت نمیشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ما اصلا گوسفندی به خاطر بوش استفاده نمی‌کنیم. شوهرم اصلا لب نمیزنه. ولی گوشت گوساله رو سفارشی از یه جای مشخص میگیره. من میریزم تو زود پز دوساعت میپزه خوب میشه اصلا سفت نیس

حالا ما اصلا گوسفندی به خاطر بوش استفاده نمی‌کنیم. شوهرم اصلا لب نمیزنه. ولی گوشت گوساله رو سفارشی ا ...

گوسعندی خیلیی نرم و لطیفه و همچنین خوش مزه هم هست 

ولی گوساله اصن مزه نداره 

ولی طعمش بهتره نرمه

اگه تهرانی بره تره بار اونجا 

گوشت دولتی میدن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
منجمد افتضاحه مزه ی خیلی بدی داره مامانم یه بار گرفت خیلی بد بود

من چرخ می کنم  با دنبه  مزه اش زیاد بد نبود ولی برا خورشت خوب نیست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
گوسعندی خیلیی نرم و لطیفه و همچنین خوش مزه هم هست ولی گوساله اصن مزه نداره

والا نمیدونم من خودم قبلنا که ازدواج نکرده بودم میخوردم. ولی الان شوهرم نمیخوره. حتی مسافرت میریم کوبیده سفارش میده بعد میگه گوسفندیه نمیخوره. البته گوشت گوسفندی خیلی بهتره. من خودم دوست داشتم بیشتر اونو استفاده میکردیم 

نه متاسفانه نهران نیستم

فروشگاه کوروشم میاره  هم گوسفندی هم گوساله گرم یه کم ارزون تر از  قصابی

از گوشت متنفرم🥲

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

من چرخ می کنم با دنبه مزه اش زیاد بد نبود ولی برا خورشت خوب نیست

نگیر بابا منجمد 

گوشت گرم هم همبن قیمته تو فروشگاه 

تازه یه جوری دیگع دارن برا خودشونه لاشه ی گوشتفد میارن اونجا میفروشن اون تازه ی تازه س 

کیلویی حدودا ۳۰۰ یا کمتر