2777
2789
عنوان

دلم میخواد مریضشم

113 بازدید | 14 پست

تشنه توجهم

مامانم هیچوقت بهم محبت نکرد،شاید دست میکشید رو سرم ها ولی دودقیقه بعد از دماغم میاورد

از کلاس اول خودم برای خودم صبحونه میذاشتم برا مدرسم گاهی وقتا خواب میموندم گرسنه میرفتم،گاعی وقتاهم دیر می رسیدم مدرسه...(شاغل نبود ها)

بعدم میومدم خونه غذا نبود،از ده سالگی خودم اشپزی یاد گرفتم از مدرسه میومدم اشپزی میکردم

و الان که بزرگ شدم تشنه توجه و محبتم،دوس دارم مریض بشم تا شاید مامانم یادش بیاد منم هستم،شاید دلش برام بسوزه،شاید یبار منو ببینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امتحان کن، خودت رو به مریضی بزن، ببین چ می شه

فایده نداره

چندماه پیش براثر اسیب دیسک کمر گرفتم

روزای اول بود،از درد به خودم میپیچیدم،با درد از خواب میپریدم 

نمیتونستم راه برم،روزای سختی بود حتی نمیتونستم بشینم

حدس میزنی چیشد؟عمم فوت کرد،بابام بهش گفت تو بمون من میرم(۱۲۰۰کیلومتر با ما فاصله داشتن,شهر غریبیم)،مامانم قبول نکرد به زور رفت با بابام

من ۴روز تو شهر غریب تنها بودم،شاید باورت نشه ولی ۴روز تمام صبحونه ناهار شام فقط اب میخوردم چون توان ایستادن نداشتم که اشپزی کنم

هعیی خدانکنه اومدیم مریض شدی بازم محبت ندی پ ولش کن

نمیدونم،کاش تا دم مرگ برم شاید حواسش برگرده بهم

بخدا جلو بقیه انقد خوبه همه میگن خوشبحالت چه مامانی داری

ولی نمیدونن در این حد رقت انگیرم

نمیدونم،کاش تا دم مرگ برم شاید حواسش برگرده بهمبخدا جلو بقیه انقد خوبه همه میگن خوشبحالت چه مامانی د ...

عب نداره همین که جلو بقیه خوبه باز خداروشکر .دیدم والدین بچه رو تو جمع خورد میکنن💔

جیش تو این زندگی😒
عزیییزدلم ♥️شاید مامانتون تو بچگی مشکلی داشتن یا بعضیا خیلی بچه هاشون رو دوست دارن فقط ابراز کردن بل ...

نه،بلده

به بقیه بچها خوب محبت میکنه،به خواهرزاده ها و برادرزادهاش بیشتر محبت میکنه،انقد دوسشون داره،بااینکه بزرگن

حتی خواهر برادراش

وقتی رفتارشو با اونا میبینم حسرت میخورم

عب نداره همین که جلو بقیه خوبه باز خداروشکر .دیدم والدین بچه رو تو جمع خورد میکنن💔

البته منظورم غریبست مثلا دوستاش یا جلو رفیقای من

اگرنه فامیل که نه🥲🫠بیخیالش واقعا

نه،بلدهبه بقیه بچها خوب محبت میکنه،به خواهرزاده ها و برادرزادهاش بیشتر محبت میکنه،انقد دوسشون داره،ب ...

عزیزدلم کاشکی بتونی یک روز با هم صحبت کنین. یکروز برو کنار مامانت و خواسته هات رو بهش بگو عزیزم