باور کنید به اون خدایی که شریک نداره با چشم دیدم هرکی نون حرام برده سر سفرش همشو به باد داده چه با ج ...
انشالله که پس بدن همه شون الان چند نفر زمین های مارو که یتیم بودیم گرفتن ساختن با قولنامه جعلی حالا که بزرگ شدیم میریم دنبالش حکم هم گرفتیم نمیذارن به حق مون برسیم سریع میرن تو اینستا گرام جو سازی میکنن و میگن اینا پولدار بودن حالا اومدن خونه های مردم رو بگیرن سالهاست نتونستیم حق مون رو بگیرم تو زمین های ما خونه ساختن و ما مستاجریم و چون چند نفر هم هستن با هم کاری نمیتونیم کنیم مردم هم که خبر ندارن فکر میکند اونا راست میگن . دست مون جایی بند نیست
از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
انشاء الله درست میشه واقعا برای منم سواله ممکنه چشم زخم باشه ؟یا مثلا سحر و اینا ؟ما هم گیر و گرفت د ...
چشم زخم ک همیشه اینقد تو راه دادگاه و دکتریم ک بعیده اونقدم مالی توپپپ نیستیم عادییی.....سحر و اینارو منم عقیده دارم یه مادر بزرگ گ ه داشتم ک گور ب گور شده من میگم کار اونه اتیش ب قبرش بگیره
خدا نگذره ازشون کدوم شهر هستید برادر من کارش همینه زمین و خونه و اموالی که با جعل گرفتند برمیگردونه ...
دروغکی میگن اینا خارج بودن گذاشتن گرون بشه بیان از چنگ مردم دربیارن و خلاصه ک نمیدونم این چه گره افتاده وگرنه همه شون سند هفتاد ساله دارن . همش تو اینستا پست میذارن تا میریم جلو
مردمو تحریک میکنن
ممنون عزیزمراستش من همیشه با زبان خودم دعا میکنمولی خیلی ذکر میکمصلوات و استغفار و سوره حمدسوره واقع ...
میدونم چی میگی منم مثل توام آخه من پولم داشتم زمینها مون از چنگ مون درآوردن الآنم زورمون نمیرسه و خیلی سخته واقعا تو پست های دیگه گفتم و مثل خودت خیلی تحقیرشدم
چشم زخم ک همیشه اینقد تو راه دادگاه و دکتریم ک بعیده اونقدم مالی توپپپ نیستیم عادییی.....سحر و اینار ...
عزیزم چشم زخم به این چیزا نیست یه دفعه میبینی آدمو میگیره فقط به این نیست خیلی خوشگل باشی یا خیلی پولدار یه حدیث هست از پیامبر که تو قبرستون میگه که نصف این مردمی که زیر این این خاک هستن از چشم زخمه دور از جون شما یعنی انقد اثر داره و همه اونا هم آدمهای خیلی خاصی نبودن به هر کس ممکنه بزنه
چه شکلیه؟40 روز سوره بقره بخونم؟یا جای باید بنویسم؟
اره عزیزم دانلود کن تند خوانیش هشتاد دقیقه هست بذارید تو خونه پخش بشه و اگه بخونی هم که دیگه عالیه و به معنی توجه کنید تا چهل و پنج روز تو همین سایت سرچ کن مسکن خیلی ها نتیجه گرفتن