2777
2789
این جوابت بیشتر اسی رو آتیش میزنه درسته حقیقته ولی تلخه یعنی همه آدم های کم بضاعت با جون و غرور و هم ...

واقعیت گفتم نباید چشم بست مگه بنده خدا استارتر تو کوه بودند که ندونند چه خبره که آتیش بگیره 

همه ما همین هستیم تو یک چرخه قرار داریم که یک روز بد یک روز خوب میگذره برامون 

پولدارها هم از آسمون نریخته براشون سال ها یا درس خواندن یا زحمت کشیدن هیچ چیز تو این دنیا آسون بدست نمیاد 

هر کی هم رفته سمت حرام از دست داده همون داستان باد آورده را باد میبرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

☹☹😔😔😔😔😔مابرای دلخوشی بعضیها درست شدیم

یک کلیپ دیدم می‌گفت  ما هم خدا خلق کرده  درس عبرت واسه خیلیا باشیم 

به هر حال خدا بزرگه دنیا همینطور نمی‌مونه 

یک روز هم تو کوچه ما عروسی میشه 

کاری ی پول ندارم شکر خدا همیشه شکممون سیر شده ولی من دوس داشتم بدونم چی میشه یسریا تو خانواده های شاد دنیا میان همیشه همه میخندن خوشن ...انوقت خونه ما همیشه یا حرف دکتر بیمارستان بوده یا دادگاه و دادسرا همیشه همه کارمون گره بوده ...یه لبخند رو لبمون نیست ....همیشه ماتم کدس...

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک کلیپ دیدم می‌گفت ما هم خدا خلق کرده درس عبرت واسه خیلیا باشیم به هر حال خدا بزرگه دنیا همینطور ...

انشالانوراجان 😀👏👏👏👏انشالا براهمه دوستان نینی سایت

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
واقعیت گفتم نباید چشم بست مگه بنده خدا استارتر تو کوه بودند که ندونند چه خبره که آتیش بگیره همه ما ه ...

چرا خیلی ها از آسمون براشون ریخته شما خبر ندارید با چه زد و بندهایی حق مردم رو بالا کشیدن و دارن حسابی کیف میکنن یه پولهایی جا بجا میشه که مخت سوت می‌کشه  وگرنه با درس و کار کردن خیلی نمیشه پولدار شد مگه باز یه قشر کمی که شانس بیارن و تو کارشون حسابی موفق بشن و یا مثلا خیلی درس بخونن رشته عالی پولساز وگرنه کلی درس خونده بیکار داریم با کلی آدم زحمت کش گنجشک روزی خیلی ها هم با مال حروم پولدار شدن و الآنم روز یه روز دارن پولدار تر میشن مودم دور و بزم دیدم  بقول خودت همه قشری هست 

حالا اون دنیا حساب کتاب پس میدن بماند البته 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
دلم گرفت 🥺

بخدا الان از خونه مادرم اومدم دوروزه اونجا بودم یه لبخند نیومد رو لبم ناشکری نیستا قربون خدا ولی همش حزفا یا گره های زندگیه یا دکتر یا دادگاه ....انوقت اطرافیان میبینم یا تفریحن یا مسافرت ...انوقت ما سالهاس نرفتیم سفر با خانواده بس ک مشکل بوده شوهرم کردم اینقد سرع کاره ک اصلا نیست....

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا خیلی ها از آسمون براشون ریخته شما خبر ندارید با چه زد و بندهایی حق مردم رو بالا کشیدن و دارن حسا ...

باور کنید به اون خدایی که شریک نداره با چشم دیدم 

هرکی نون حرام برده سر سفرش همشو به باد داده چه با جانش چه با خانوادش چه با گیر و گرفتاری چه با بی آبرویی 

چه با درد بد اصلا اومد نداره همشو بد پس دادن 

خلاف و قاچاق و دزدی و دو دره بازی و کلاهبرداری نونش 

میزنه به جونشون 

من نمونه دوتاش رو دارم از نزدیک میبینم خانواده از سمت پدری غرق در پول و خوشی  واقعا میگم غرق در پول تصور نمیتونی بکنی 

از یک طرف خانواده مادری گره در گره و همیشه خدا بی پول 

واقعا؟ بعدبه ثروت موردنظر رسیدید؟؟

متکا همیشه پول داشتیم

همیشه متوسط رو به بالا بودیم

ولی اطرافیانمون اشرافی بودن

منم خیلی تحقیر شدم

خیلی از خدا خواستم‌و خداروشکر الان خیلی ثروت و سرمایه داریم

ولی من سالهاس مریضم و هیچ استفاده ای نمی کنم

خلاصه که برای من هیچ وقت همه چی با هم‌نشد

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.