جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کاری ی پول ندارم شکر خدا همیشه شکممون سیر شده ولی من دوس داشتم بدونم چی میشه یسریا تو خانواده های شاد دنیا میان همیشه همه میخندن خوشن ...انوقت خونه ما همیشه یا حرف دکتر بیمارستان بوده یا دادگاه و دادسرا همیشه همه کارمون گره بوده ...یه لبخند رو لبمون نیست ....همیشه ماتم کدس...
واقعیت گفتم نباید چشم بست مگه بنده خدا استارتر تو کوه بودند که ندونند چه خبره که آتیش بگیره همه ما ه ...
چرا خیلی ها از آسمون براشون ریخته شما خبر ندارید با چه زد و بندهایی حق مردم رو بالا کشیدن و دارن حسابی کیف میکنن یه پولهایی جا بجا میشه که مخت سوت میکشه وگرنه با درس و کار کردن خیلی نمیشه پولدار شد مگه باز یه قشر کمی که شانس بیارن و تو کارشون حسابی موفق بشن و یا مثلا خیلی درس بخونن رشته عالی پولساز وگرنه کلی درس خونده بیکار داریم با کلی آدم زحمت کش گنجشک روزی خیلی ها هم با مال حروم پولدار شدن و الآنم روز یه روز دارن پولدار تر میشن مودم دور و بزم دیدم بقول خودت همه قشری هست
حالا اون دنیا حساب کتاب پس میدن بماند البته
از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند
بخدا الان از خونه مادرم اومدم دوروزه اونجا بودم یه لبخند نیومد رو لبم ناشکری نیستا قربون خدا ولی همش حزفا یا گره های زندگیه یا دکتر یا دادگاه ....انوقت اطرافیان میبینم یا تفریحن یا مسافرت ...انوقت ما سالهاس نرفتیم سفر با خانواده بس ک مشکل بوده شوهرم کردم اینقد سرع کاره ک اصلا نیست....