2777
2789
عنوان

بازهم یه کاربر فیکه دیگه که عاشق زاییدن هست لو رفت🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
حالا.زاییدن چیه که آنقدر براشون رویا هست

خیلی عجیبه اخه چرااا حاملگی باید رویا باشه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”
از کجا فهمیدید از اسما؟

اسما که معلومه الکیه ولی تاپیک هاش رو بخونی هم یجا نوشته مدرسه ای هستم یجا مجرده یجا هم حامله

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا.زاییدن چیه که آنقدر براشون رویا هست

خودتون بچه دارید درسته؟

زن ستیزی تا کی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

فقط دو صفحه تاپیک زده چجور فهمیدی😂

یجا گفته ما ساده هارو هیشکی نمیخواد 

یجا حاملس 

یجا تیزهوشانی خب این عجیب نیس؟؟ 

خودتون بچه دارید درسته؟زن ستیزی تا کی

چه ربطی به زن ستیزی داشت ؟🫤

مگه زن فقط یعنی زاییدن و بچه آوردن 

من که متوجه حرفت نشدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چیزی نبود ک..

عجیب نیس ادم مجرد حاملس اونم یه روز دختر یه روز پسر

خیلی عجیبه اخه چرااا حاملگی باید رویا باشه

دقیقا حداقل از چیزای دیگه رویا ببافن شاید جذب هم کردن اینطوری پشت هم بچه آوردن رو جذب می‌کنن دراینده 😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دقیقا حداقل از چیزای دیگه رویا ببافن شاید جذب هم کردن اینطوری پشت هم بچه آوردن رو جذب می‌کنن دراینده ...

اتفاقا همینو داشتم میگفتم 

رویاشونم عجیبه