بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو ک منو ندیدی ولی من تو رو دیدم🤣تو از حرص میگی ولی من از رو واقعیت
اولا من فک کردم جهت مسخره کردن اون تاپیک دختره که گف شبیه عروسکم گفتی اومدم منم مسخرش کنم دوما مهم نیس تو چطوری نگاه کنی منو مطمینم باهم قرار بذاریم همه دنبال من میفتن عشلم😂♥️امتحانش مجانیه هرچند البته من ماشینمم اندازه کل زندگیته فک نکنم کسی حسابت کنه♥️بوس
با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اولا من فک کردم جهت مسخره کردن اون تاپیک دختره که گف شبیه عروسکم گفتی اومدم منم مسخرش کنم دوما مهم ن ...
اولا منن اصلا اون تیباک و ندیدم دوما چقد بدبختی که فکر میکنی چنتا هول دنبالت بیوفتن یعنی خوشگلی پسرا دنبال سوراخن دیگ🤣 سوما نه تنها ماشین خوت هفت جد وآبادتم نمی تونید هم سطح من باشید بسوز فشاری
اولا منن اصلا اون تیباک و ندیدم دوما چقد بدبختی که فکر میکنی چنتا هول دنبالت بیوفتن یعنی خوشگلی پسرا ...
اره دیگه هرکسی افتاده دنبالت پس برای سوراخت بوده که این دیدگاهو به همه داری 😂والا من ترسی ندارم قرار میذاریم سطح و لول و فرهنگ و شخصیت و تحصیلات معلوم میشه والا😂
با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘