2777
2789

نمیدونم این فکرا از چیه از دلتنگیه یا پریودم سبستمم بهم ریخته

اقا کیس انداختیم دارم با نامزدم از ایران میریم و قراره اینجا قبل رفتن ازدواج کنیم

حالا این وسط خیلی با ابجیم تو خونه مشکل دارم ...

این چند ماه که هستم بارها شده با هم بحث داریم قبلا هم داشتیم خیلییییی و خب این تازگی نداره ولی اخه الانم !!!!!! من چند وقت دیگه رفتنی ام 

عاشق خودت باش دیگران نمیتونن بیشتر از خودت تو رو دوستت داشته باشن 🫀💃🧘🌻🌈🥞🤗🥰🍏🍓🎉🍩🍫🍻🥂🎈🧳🎡🎾🎃🎄🎨🎭🥁📸🎶

حس های داغونی داره بم دست میده مثلا اینکه چرا من هیچ دوست درست حسابیییی ندارم که دلتنگم بشه و خانوادم چی اونا دلتنگم میشن ؟ این خواهرم چرا باهام خوب و مهربون نیس چرا هر جور شده میخاد حرف ، حرف خودش باشه مگه من مسافر نیستم پس کو محبتش ؟؟؟ من هنوز که هنوزم ناراحت میشم بهم برمیخوره از حرفاش از بعضی کاراش ولی باز کنار میام 

اعصابممممممم خررررررده خردددددددددد🥲🥲🥲☺️☺️

عاشق خودت باش دیگران نمیتونن بیشتر از خودت تو رو دوستت داشته باشن 🫀💃🧘🌻🌈🥞🤗🥰🍏🍓🎉🍩🍫🍻🥂🎈🧳🎡🎾🎃🎄🎨🎭🥁📸🎶

نمیدونم دلم محبتایی رو میخاد که بهم آرامش بده .... بهم ارزشمندی بده ، حس وابستگیمو تقویت کنه دلتنگ خوبیای ابجیم بشم و بگم که این چند روز و با همیم خوش بگذرونیم ، دلم میخاد خوش باشم ولی نیستم خیلی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید